JOOGA- & HYVINVOINTILOMA 

Jooga- & Hyvinvointiloma Gran Canaria 25.1.-1.2.23

Haluaisitko nauttia auringosta, kirkkaasta merivedestä, herkullisesta ruoasta ja lempeästä joogasta keskellä tammikuuta vehreällä Gran Canarialla

Tule mukaan Jooga- & Hyvinvointilomalle viettämään upea lomaviikko kauniissa Puerto Ricon kaupungissa, nauttien hyvinvointiasi lisäävästä ohjelmasta ja ihanasta seurasta. Tälle matkalle voit lähteä yhdessä ystävän tai puolison kanssa tai yhtä hyvin yksin.  Yhteistä ohjelmaa on päivittäin ja aikaa on myös nauttia saaresta omatoimisesti juuri itseäsi kutsuvalla tavalla.

Lähtisitkö kävelylle illan koittaessa rantabulevardille ihastelemaan auringonlaskua? Vai hyppäisitkö bussin kyytiin, mikä vie sinut helposti tutkailemaan saaren muita mielenkiintoisia kaupunkeja? Tai haluaisitko vain rauhassa lukea kirjaa uima-altaalla kenties kuohuviinilasi seuranasi? Tällä lomalla Sinulla on aikaa nauttia elämästä ja panostaa omaan hyvinvointiisi. 

Puerto Rico sijaitsee Gran Canarian aurinkoiselle etelärannikolla, mikä on saaren takuuvarmin aurinkokohde. Hienohiekkainen, aallonmurtajien suojaama, hyvinhoidettu ranta on upea paikka nauttia lomasta. Keskustassa on mahdollisuus ostoksiin ja sieltä löydät useita ravintoloita ja terasseja. 

Paikallisbussilla voit tutustua myös saaren muihin kaupunkeihin. Etelärannikon paras ostospaikka on Playa del Ingles, mikä sijaitsee vain 20km päässä. Puerto Ricon sisarkohde on Play Amadores jossa sijaitsee toinen pitkä, valkea hiekkaranta. Kohteiden välissä on kävelytie, jota pitkin matka kestää noin 30 minuuttia. Tätä pitkin on ihana kävellä iltaisin ja nauttia auringonlaskusta. 

Puerto Ricosta pääsee myös lautalla tunnelmallisiin naapurikyliin, Puerto de Mogániin ja Arguineguíniin. Niissä voit syödä hyvää kanarialaista ruokaa suloisissa pienissä ravintoloissa. Puerto Ricon maasto on kumpuilevaa ja sieltä löytyy korkeuseroja. Kohdetta ei siksi suositella liikuntaesteisille.

Aurinkoinen lomaviikkomme sisältää lempeää joogaa lämmöstä nauttien hotellin kauniilla terassilla, josta on upea maisema merelle. Pääset kokemaan myös kehoa hellivän aamujoogan meren rannalla. Tämä ohjelma sopii jokaiselle - myös joogaan tutustuville. Joogan lisäksi pääset osallistumaan hyvinvointia lisääviin lempeisiin harjoituksiin, kuten läsnäolo- ja rentoutumisharjoituksiin. Yhteensä jooga- ja hyvinvointiharjoituksia on 10 kertaa. Kokoonnumme myös viettämään yhteistä iltaa herkullisen ruoan merkeissä kaksi kertaa loman aikana (tulopäivänä ja loman viimeisenä iltana). Näin aloitamme ja päätämme lomamme mitä parhaimmassa seurassa. Sinulla on mahdollisuus osallistua lisämaksusta myös ryhmämme omalle retkelle suomenkielisen oppaan johdolla. Eeva-Maria ja Sanna ovat tavoitettavissasi lomaviikon ajan ja vietämme päivittäin yhteistä aikaa ohjelman, ruokailun tai retken merkeissä. Meillä on myös oma whatsapp-ryhmä jota kautta saa tietoa ja infoa jo ennen lomaa ja loman aikana. Ohjelmaan osallistuminen on aina vapaaehtoista, joten voit myös rauhassa levätä tai nauttia lomastasi juuri miten parhaalta tuntuu. Tälle matkalle uskaltaa hyvin lähteä myös yksin. 


Jooga- ja hyvinvointiloma Puerto Ricossa on juuri Sinua varten ja haluamme tehdä siitä ikimuistoisen!

ALUSTAVA LOMAOHJELMA, muutokset mahdollisia: 

Keskiviikko 25.1.
Tapaamme toisemme kentällä ennen lennon lähtöä. Ihana lomamatka alkaa!
klo 11.15 lento lähtee Helsingistä
klo 16.05 saavumme Las Palmasiin (aikaero -2h)
Bussimatka Hotel Riosoliin (noin 60min)
klo 19 yhteinen illallinen hotellilla 

Torstai 26.1.
klo 8 Kehon herättävä aamujooga (1h)
Aamupala hotellilla tai huoneistoissa
klo 16 Iltapäivän rentouttava jooga (1h)

Perjantai 27.1.
klo 8 Kehon herättävä aamujooga (1h)
Aamupala hotellilla tai huoneistoissa
klo 10.30 Hyvänolon harjoitus (45min)

Lauantai 28.1.
klo 8 Kehon herättävä aamujooga (1h)
Aamupala hotellilla tai huoneistoissa
Mahdollisuus osallistua lisämaksusta yhteiselle retkelle vuoristoon, lähtö aamupalan jälkeen

Sunnuntai 29.1.
klo 8 Kehon herättävä aamujooga (1h)
Aamupala hotellilla tai huoneistoissa
klo 16 Iltapäivän rentouttava jooga (1h)

Maanantai 30.1.
klo 8 Kehon herättävä aamujooga (1h)
Aamupala hotellilla tai huoneistoissa
klo 10.30 Hyvänolon harjoitus (45min)

Tiistai 31.1.
klo 8 Kehon herättävä aamujooga (1h)
Aamupala hotellilla tai huoneistoissa
klo 19 yhteinen illallinen hotellilla

Keskiviikko 1.2.
Aamupala hotellilla tai huoneistoissa
Kuljetus hotellilta lentokentälle
klo 16.50 Lento lähtee Las Palmasista
klo 01.05 Saapuminen Helsinkiin (2.2.) Aikaero -2h

Extra: Mahdollisuus varata rentouttava Vyöhykeratahoito (1h) lisämaksusta (50e). Tämä hoito on erityisesti sinulle, joka haluat lisätä hyvinvointia, palautumista ja jaksamista arkeesi. Hoidon yhtenä tarkoituksena on auttaa parantamaan myös unenlaatua. Hoitoajat varataan suoraan Sannalta, aikoja rajoitetusti. Hoito tapahtuu omassa huoneessasi. 

MATKANJOHTAJAT:
Matkanjohtajina toimivat joogaopettajat ja hyvinvointialan yrittäjät Eeva-Maria Lepoaho ja Sanna Bjurström. Molempia ohjaajia yhdistää rakkaus joogaan ja pehmeä liikekieli. Tunneillamme saat voimaantua, rentoutua ja nauttia joogan kokonaisvaltaisista vaikutuksista.

MAJOITUS:
Hotelli Riosolista on upea näköala sinisenä kimaltavalle Atlantille ja Puerto Ricon lahdelle. Hotelli on rakennettu terassimaisesti Puerto Ricon rinteeseen, jonka alapuolella sijaitsee upea ranta. Hotelli sulautuu kauniisti ympäristöönsä. Hotellilla on kaksi uima-allasta ja aurinkotuolein kalustettu allasalue. Majoitus tapahtuu huoneistossa, jossa sinun on mahdollista myös valmistaa ruokaa itse.  Aamupalan tai puolihoidon voi myös ostaa erikseen.  

Jos lähdet yksin matkalle, voit valita joko 1hlö majoituksen tai majoittua toisen matkalle lähtevän henkilön kanssa edullisemmin samaan huoneistoon (nais/miespaikka). Jos yksin matkaavalle ei löydy samaa sukupuolta olevaa huonetoveria, veloitetaan 1 hlö majoitusmaksu. Huoneistoissa on yhden hengen sängyt jokaiselle. 

Lisätietoa hotellista löydät: https://www.riosolhotel.com/en/

HINNAT laskettu 21.11. lentolippujen hintojen mukaan. Matkatoimisto tarkistaa vielä hinnan varauksenteon yhteydessä. 
1137e/hlö = 3hh huoneisto, yhdelle lisävuode sohvasta, mh+oh, minikeittiö, terassi, merinäköala

1257e/hlö = 2hh huoneisto mh+oh, minikeittiö, terassi, merinäkoala

1627e/hlö = 1hh huoneisto mh+oh, minikeittiö, terassi, merinäköala

LAHJA: Jokainen osallistuja saa lahjaksi Vahvistu & Palaudu Onlinen Joogakurssin  (arvo 39e). Näin pääset nauttimaan joogatunneista Sannan ja Eeva-Marian kanssa koko syksyn ajan omassa kodissasi. Tunnit tapahtuvat suljetussa facebook-ryhmässä ja tuntien tallenteet ovat katsottavissasi 31.12. asti. 

Hintaan sisältyy:

 • Suorat lennot Norwegianilla Helsinki - Las Palmas - Helsinki
 • Matkalaukku koneen ruumassa (23kg)
 • Lentokenttäkuljetukset Las Palmasista hotelliin, matka kestää noin 60min
 • Majoitus merinäköalalla olevassa huoneistossa upeassa Hotel Riosolissa 
 • Laadukas jooga - ja hyvinvointiohjelma 6 päivänä loman aikana 
 • Kaksi yhteistä illallista (tuloiltana ja loman viimeisenä iltana). Yhteinen matkamme on ihana aloittaa ja lopettaa yhteiseen illanviettoon. 
 • Suomenkielisen oppaan palvelut
 • Eeva-Marian ja Sannan rakkaudellinen ohjaus ja läsnäolo ryhmälle. Haluamme luoda tästä matkasta unohtumattoman elämyksen. 
 • Lahjaksi Vahvistu & Palaudu Online Joogakurssi (arvo 39e)

Lisämaksusta:

 • Aamiainen 150e, runsaasta buffetista
 • Puolihoito 215e, runsaasta buffetista
 • Oman ryhmämme retki: Patikointia vuoristossa upeita maisemia ihaillen. Hinta 55e sisältäen lounaan. Suomenkielinen opas sekä Sanna ja Eeva-Maria ovat retkellä mukana. 
 • Rentouttava vyöhykeratahoito 50e, varaukset suoraan Sannalta.


Toimistokulut 15e/lasku lisätään varaukseen. 

LENNOT:
Lähtö keskiviikkona 25.1.23 Helsingistä klo 11:15
Paluu torstaina 2.2.23 Helsinkiin klo 01:05
Lentoaika on noin 6,5h 

VARAUKSET:
Varaa oma paikkasi pian vastuullisen matkanjärjestäjän Tilausmatkojen sivuilta: TÄSTÄ MATKAN VARAUKSEEN

HUOM: Paikkoja rajoitetusti enää jäljellä! Mukaan voit lähteä edullisella naispaikalla tai majoittua 1hlö huoneistoon. 

Matkaehdot:

• Varausmaksu = lentolippujen hinta, mikä maksetaan varauksen teon jälkeen
• Loppulasku erääntyy kuusi viikkoa ennen matkaa eli joulukuussa
• Maksuja ei palauteta mikäli peruuttaa matkan maksujen jälkeen.
• Jos matka peruuntuu kokonaan koronarajoitusten vuoksi, rahat palautetaan osallistujille.

Huom: Osallistujia ei ole vakuutettu erikseen järjestäjien toimesta, suosittelemme kattavan matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus korvaa myös, jos sairastut, etkä pääse matkalle mukaan. Jokainen osallistuu matkalle ja ohjelmaan omalla vastuulla. 

Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Tilausmatkat Oy. Tilausmatkat on luotettava, suomalainen matkanjärjestäjä, jolla on pitkä kokemus hyvinvointilomien järjestämisestä. Huom: Varaa oma paikkasi pian, paikkoja rajoitetusti enää jäljellä.


Olet sydämellisesti tervetullut mukaan nauttimaan upeasta Jooga- & Hyvinvointilomasta!

Aurinkoterveisin,

Eeva-Maria ja Sanna


Palautetta Eeva-Mariasta ja Sannasta:

"Ohjaajat olivat ammattitaitoisia, ihanan lempeitä ja rakastavaisia, tunneilla oli hyvä olla. Tunnin jälkeen oli rauha kehossa ja mielessä."

"Jos hain hyvinvointia, sen sain. Luulin osallistuvani joogaan, mutta sainkin paljon enemmän!"

"Onnistuitte joka kerta! Selkeää ohjausta ensikertalaiselle."

"Lempeällä ohjauksellanne ja tuellanne oppii tekemään itselleen hyviä valintoja. Tätä tietä on hyvä jatkaa eteenpäin, odotan tulevaa innolla."

"Haluan kiittää teitä. Ootte tuoneet mun elämään ihanan tavan. Kiitos teille, ootte huippuohjaajia!"

Haluaisitko saada lisätietoa?