PALVELUT

Mitä Heijastuksin tarjoaa?

Heijastuksin tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia keholle ja mielelle. Asiakkaina ovat sekä yritykset että yksityishenkilöt ympäri Suomea. Säännölliset joogatunnit, äänimaljarentoutukset ja kurssipäivät ovat Jyväskylässä, mutta Heijastuksin tulee mielellään vierailemaan myös Sinun paikkakunnallesi. Voimaannuttavia ja suosittuja naisten hyvinvointiretriittejä järjestetään eri puolella Suomea. Näet tulevat tapahtumat: Tapahtumat - sivulta ja Heijastuksin facebook-sivuilta.  

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan Heijastuksin toimintaan! 


JOOGA

Eeva-Marian ohjaama jooga on lempeää, pehmeää ja sallivaa joogaa, joka sopii jokaiselle. Tunneilla pysähdymme kuuntelemaan sisimpäämme ja kunnioitamme kehon viestejä. Joogan vaikutukset ovat kokonaisvaltaisia: jooga rauhoittaa hermostoamme, hoitaa fyysistä kehoamme sekä antaa meille mahdollisuuden hiljentyä. Eeva-Maria ohjaa hatha, yin sekä aromajoogaa, jossa joogaharjoitusta tukevat lempeät eteeriset öljyt. Kesällä Heijastuksin tarjoaa metsäjoogaa luonnon helmassa. 


ÄÄNIMALJARENTOUTUS

Äänimaljarentoutus on upea, rentouttava kokemus. Tiibetiläisten äänimaljojen vaikutus perustuu resonoinnin eli myötävärähtelyn periaatteisiin. Ihmisessä on noin 70% vettä ja äänimaljojen värähtely kulkeutuu syvälle kehomme kudoksiin, aina soluihin asti. Värähtely syvärentouttaa sekä kehoa että mieltä. Heijastuksin käytössä on käsintaotut Tiibetiläiset äänimaljat, jotka Eeva-Maria on valinnut harmonisesti soivaksi kokonaisuudeksi. Kesällä Heijastuksin tarjoaa äänimaljarentoutuksia metsässä. 


ÄÄNIMALJAHOITO

Äänimaljahoito on kokonaisvaltaisesti rentouttava hemmotteluhoito. Hoidossa äänimaljoja soitetaan sekä kehon päällä että kehon vieressä. Äänimaljojen rentouttava vaikutus perustuu myötävärähtelyyn, jossa äänimaljojen rentouttava värähtely kulkee kehoamme pitkin aina solutasolle asti. Äänimaljahoito on energeettisesti puhdistava ja kehoa lempeästi hoitava. Eeva-Maria tekee äänimaljahoitoja muutaman kerran kuukaudessa, voit tiedustella vapaita aikoja laittamalla viestiä. 


MEDITAATIOT & RENTOUTUKSET

Ohjatuissa meditaatioissa on mahdollista rentoutua ja pysähtyä oman itsensä äärelle. Eeva-Marian lempeä, intuitiivinen ohjaus on turvallista, kehoa rauhoittavaa ja voimaannuttavan rakkaudellista. Meditaatioiden yhteydessä voidaan käyttää myös eteerisiä öljyjä, tiibetiläisiä äänimaljoja tai voimarumpua, jonka Eeva-Maria on itse valmistanut. Tärkeintä on lepo ja levollinen olotila meditaation jälkeen. 


HYVINVOINTIRETRIITIT

Heijastuksin järjestää valovoimaisia ja voimaannuttavia retriittejä naisille ympäri Suomea. Heijastuksin tekee myös yhteistyötä useiden eri toimijoiden ja yritysten kanssa. Tulevat hyvinvointiretriitit löydät: Retriitit sivulta. 


YRITYKSILLE 

Heijastuksin tarjoaa palveluita erikokoisille yrityksille ympäri Suomea. Työyhteisön hyvinvointipäivän ohjelmaksi sopii esimerkiksi äänimaljarentoutus, lempeä joogatunti tai palauttava rentoutusharjoitus. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän yritykselle sopiva hyvinvointikokonaisuus. 


POLTTARIT & NAISTEN JUHLAT

Etsitkö ohjelmaa polttareihin tai naisten juhliin? Heijastuksin kautta voit tilata juhliisi esimerkiksi skumppajoogaa, viinijoogaa tai voimaannuttavan naistenpiiriseremonian. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän juhliin ainutlaatuinen ja unohtumaton kokemus. 


Asiakkaat kertovat:"Meditaatiot olivat ihania. Pääsin Eeva-Marian johdattelemana sinne tyyneyden mereen, nolla pisteeseen mihin mieleni ei usein pääse."

"Eeva-Maria on ihana, säteilevä, turvallinen ja rakastava ohjaaja. Sinun ääntäsi on ihana kuunnella ohjauksissa. Ohjasit retriittiämme rakkaudella kuin lintuemo." 


"Tulin joogaan aina aika väsyneenä ja kiireisen tuntuisena. Kiire ja väsymys jäi joogaan. Tunnelma oli vastaanottava ja lämmin. Mieli rentoutui täysin ja keho sai kauan kaivattua liikettä."

"Kiitos ilosta, energiasta ja lempeästä ohjauksesta. Kiitos läsnäolosta. Tapasi ohjata on kutsuva." 


"Eeva-Marialla on aivan ihana ääni, rauhallinen, levollinen ja seesteinen - tuot rauhallisuutta ja levollisuutta läsnäolollasi."

"Aromajoogakurssin vaikutuksena leposyke on laskenut ja yöuni on parempi. Myös mieli on levollisempi. Muutenkin on ollut ihana tunnelma."