JOOGA- & HYVINVOINTILOMA 

Jooga- & Hyvinvointiloma Pärnussa 17.-21.5.2023

 Haluaisitko nauttia Pärnun tunnelmallisesta kaupungista, upeasta kylpylästä merenrannalla ja rentouttavasta ohjelmasta? Tule mukaan Jooga- & Hyvinvointilomalle viettämään pidennetty viikonloppu Pärnussa nauttien hyvinvointiasi lisäävästä ohjelmasta ja ihanasta seurasta Tälle matkalle voit lähteä yhdessä ystävän tai puolison kanssa tai yhtä hyvin yksin. 

Yhteistä ohjelmaa on päivittäin ja aikaa on myös nauttia Pärnun aarteista omatoimisesti juuri itseäsi kutsuvalla tavalla. Lähtisitkö kävelylle upealle rantabulevardille ja nauttisit virkistävästä merivedestä? Tai vietätkö päivän kylpylässä ja ihanista hemmotteluhoidoista nauttien? Entä kutsuuko sinua tunnelmallisen keskustan viehättävät putiikit ja edulliset kahvilat? Pärnu on yksinkertaisesti upea - se täytyy itse kokea!.


Pärnu on keskiajalla perustettu, kaunis ja romanttinen kaupunki. Upeat, valkeat hiekkarannat, matala merivesi ja aurinko houkuttelevat matkailijoita Pärnuun. Kaunis merenrantapromenadi sopii ihanteellisesti kävelyyn ja pyöräilyyn. 

Pärnun kaunis vanhakaupunki, pitkä merenranta, edulliset hemmotteluhoidot, ostosmahdollisuudet, herkulliset kahvilat ja kauniit puistot ovat kaikki kävelymatkan päässä toisistaan. Pärnussa on helppo liikkua kävellen tai vuokrata pyörä loman ajaksi.

Loman aikana pääset nauttimaan lempeästä joogasta ja rentouttavista harjoituksista ammattitaitoisten joogaopettajien ohjauksessa. Joogaamme myös ulkona vehreällä nurmikentällä sekä upealla merenrannalla. Tämä ohjelma sopii jokaiselle - myös joogaan tutustuville. Joogan lisäksi pääset osallistumaan hyvinvointia lisääviin lempeisiin harjoituksiin, kuten läsnäolo- ja rentoutumisharjoituksiin. Yhteensä jooga- ja hyvinvointiharjoituksia on 6 kertaa loman aikana. 

Kokoonnumme myös viettämään yhteistä iltaa herkullisen ruoan merkeissä kaksi kertaa loman aikana, nämä ruokailut sisältyvät lomasi hintaan. Eeva-Maria ja Sanna ovat tavoitettavissasi koko reissun ajan. Otamme käyttöön ryhmälle oman whatsapp-ryhmän, jota kautta saa infoa jo ennen lomaa ja reissun aikana. Ohjelmaan osallistuminen on aina vapaaehtoista, joten voit myös rauhassa levätä tai nauttia päivästä juuri itseäsi kutsuvalla tavalla. Tälle matkalle uskaltaa hyvin lähteä myös yksin. 

Jooga- ja hyvinvointiloma Pärnussa on juuri Sinua varten ja haluamme tehdä siitä ikimuistoisen!

ALUSTAVA LOMAOHJELMA, muutokset mahdollisia:


Keskiviikko 17.5.

Lähtö Helsingistä klo 9.00
Perillä Tallinnassa klo 11.15
Bussimatka Tallinasta Pärnuun kestää noin 2h
Pärnussa noin klo 14
Yhteinen buffetruokailu klo 17.30
Rentouttava iltajooga klo 19.30-20.30


Torstai 18.5.

Kehon herättävä aamujooga klo 8-9
Aamupala
Rentouttava hyvinvointihetki klo 16-17


Perjantai 19.5.

Kehon herättävä aamujooga klo 8-9
Aamupala
Rentouttava hyvinvointihetki klo 16-17


Lauantai 20.5.

Kehon herättävä aamujooga klo 8-9
Aamupala
Yhteinen buffet-ruokailu klo 17.30 


Sunnuntai 21.5.

Aamupala
Bussimatka Pärnusta Tallinnaan
Lähtö Tallinnasta klo 12.00
Laiva saapuu Helsinkiin 14.15


Extra: Jokaiselle päivälle saat myös ohjeen oman hyvinvointiharjoituksen tekemiseen itsenäisesti. Harjoitusten tekeminen on täysin vapaaehtoista. 


MATKANJOHTAJAT:

Matkanjohtajina toimivat joogaopettajat ja hyvinvointialan yrittäjät Eeva-Maria Lepoaho ja Sanna Bjurström. Molempia ohjaajia yhdistää rakkaus joogaan ja pehmeä liikekieli. Tunneillamme saat voimaantua, rentoutua ja nauttia joogan kokonaisvaltaisista vaikutuksista.


MAJOITUS:

Kylpylähotelli Tervise Paradiis on upea neljän tähden kylpylähotelli aivan meren rannan tuntumassa. Kylpylähotellissa on upea saunamaailma ja Viron suurin sisävesipuisto. Hotellilta on vain n. 1,5km Pärnun keskustaan. Tutustu Hotelliin TÄSTÄ.


HINNAT:

Majoitus 2 henkilön huoneessa 635e
Majoitus 1 henkilön huoneessa 805e


Huom: Matkalle voit lähteä mukaan myös naispaikalla ja majoittua samaan huoneeseen ryhmämme toisen henkilön kanssa. Jos huonekaveria ei tule ryhmästä, veloitetaan 1hlö huonemaksu. 


Hinta sisältää:

- Helsinki - Tallinna - Helsinki laivamatkat kansipaikoin ja ryhmän matkatavaroille on hytti käytössä
- bussikuljetus Tallinna - Pärnu - Tallinna
- majoitus Tervise Paradiis 4 tähden kylpylähotelli
- aamiainen
- buffet-päivällinen keskiviikkona ja lauantaina
- upean sisävesipuiston käytön aukioloaikojen mukaan joka päivä
- kuntosalin käytön
- erillisen uimahallin ja saunan käytön joka päivä klo 06:30 - 15:00
- erillisen saunakeskuksen "Paradiisi Saunad" vierailu sisältyy hintaan keskiviikkona ja torstaina, muina päivinä lisämaksu 7e/hlö
- Vahvistu & Palaudu Online Joogakurssi keväälle käyttösi (arvo 49e)

- Laadukkaan jooga- ja hyvinvointiohjelman Pärnussa päivittäin

Lisämaksusta:

- 1 hengenhuone +170e
Huom: Jos ottaa virkistyspaketin, niin 1hh lisä on vain +120e
- puolihoito 30e
- virkistyspaketti puolihoidolla 85e, sisältäen yhteensä 4 hoitoa:
1) valintasi mukaan 1 rentouttava hoito/hoitopäivässä seuraavista:
* klassinen ruotsalainen hieronta 23 min.
* päähieronta
2) lisäksi valintasi mukaan 1 rentouttava hoito/hoitopäivässä seuraavista:
* virkistävä kylpy sinulle sopivalla öljyllä
* lihaksia rentouttava lämmin maavahakääre
* parafiininaamio käsille
* lihaksia rentouttava vedenalainen suihkuhieronta
* merileväkylpy käsille


Toimistokulut 15e/lasku lisätään varaukseen.

LAHJA SINULLE:

Saat Vahvistu & Palaudu Online Joogakurssin lahjaksi (arvo 49e) ja pääset nauttimaan joogatunneista helposti kotona koko kevään ajan Sannan ja Eeva-Marian kanssa.


VARAUKSET:

Varaa oma paikkasi pian vastuullisen matkanjärjestäjän Tilausmatkojen sivuilta. Paikkoja on rajoitetusti, ilmoittaudu pian mukaan ja varaa upea hyvinvointiloma itsellesi. Huom: Matkalle voit lähteä mukaan myös naispaikalla ja majoittua samaan huoneeseen ryhmämme toisen henkilön kanssa. Jos huonekaveria ei tule ryhmästä, veloitetaan 1hlö huonemaksu.


Matkaehdot:
- Matka maksetaan kokonaisuudessaan 7 viikkoa ennen matkaa 


Huom: Osallistujia ei ole vakuutettu erikseen järjestäjien toimesta, suosittelemme kattavan matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus korvaa myös, jos sairastut, etkä pääse matkalle mukaan. Jokainen osallistuu matkalle ja ohjelmaan omalla vastuulla.

Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Tilausmatkat Oy. Tilausmatkat on luotettava, suomalainen matkanjärjestäjä, jolla on pitkä kokemus hyvinvointilomien järjestämisestä. Varaa oma paikkasi pian - paikkoja on rajoitetusti. 

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan nauttimaan upeasta Jooga- & Hyvinvointilomasta keväiseen Pärnuun!

Joogaterveisin,

Eeva-Maria ja Sanna


Palautetta Eeva-Mariasta ja Sannasta:

"Ohjaajat olivat ammattitaitoisia, ihanan lempeitä ja rakastavaisia, tunneilla oli hyvä olla. Tunnin jälkeen oli rauha kehossa ja mielessä."

"Eeva-Marian ja Sannan ohjauksesta välittyi läsnäolo, lempeys ja hyväksyntä. Kaikki saivat olla omia itseään ja saivat tarvittaessa henkilökohtaista ohjausta. Molemmista välittyi intohimo omaan tekemiseen ja positiivinen asenne välittyi myös eteenpäin. Molempien ammattitaito oli vakuuttavaa ja ohjaajiin pystyi luottamaan täysin."

"Kiitos, kiitos, kiitos. Turvallista, mutta ei kaikilta osin tuttua. Sain yksilöllistä ohjausta tarpeen mukaan. Huolenpito ryhmäläisistä tuntui hyvältä."

"Jos hain hyvinvointia, sen sain. Luulin osallistuvani joogaan, mutta sainkin paljon enemmän!"

"Jooga- & hyvinvointilomassa toimi parhaiten oman ajan ja joogaharjoitusten yhdistelmä. Joogatunnit olivat ihania."

"En ole ennen ollut joogalomalla yksin ja uskallan tämän perusteella suositella muillekin yksin matkustamista."

"Ohjaukset oli loistavia, rauhallisia ja hyvä, että kävitte korjaamassa asanoita."

"Onnistuitte joka kerta! Selkeää ohjausta ensikertalaiselle."

"Lempeällä ohjauksellanne ja tuellanne oppii tekemään itselleen hyviä valintoja. Tätä tietä on hyvä jatkaa eteenpäin, odotan tulevaa innolla."

"Ihanat joogat, kivoja ihmisiä. Helppo tulla yksin. Seuraa saa, jos haluaa, mutta yksinkin saa olla."

"Haluan kiittää teitä. Ootte tuoneet mun elämään ihanan tavan. Kiitos teille, ootte huippuohjaajia! "


Haluaisitko saada lisätietoa?