JOOGA- & HYVINVOINTILOMA 

Jooga- & Hyvinvointiloma Montenegrossa 3.-10.10.2023

"Jooga- & hyvinvointilomassa toimi parhaiten oman ajan ja joogaharjoitusten yhdistelmä. Joogatunnit olivat ihania."

Lämpimästi tervetuloa mukaan jooga- ja hyvinvointilomalle Montenegroon Adrianmeren rannalle 3.-10.10.2023. Laguunin siniset vedet, jylhät vuoristot, elegantit rakennukset ja vuosisatoja vanhat kaupungit odottavat sinua. Koko kauneuden kruunaa lämmin välimerellinen ilmasto. 

Lähde mukaan jo kolmatta kertaa järjestettävälle jooga- ja hyvinvointilomalle kanssamme. Tällä kertaa kohdemaanamme on upea Montenegro!  Lokakuussa päivälämpötila on parhaimmillaan noin 25–26 astetta ja merivesi on kutsuvan lämmintä. Kuvankaunis Montenegro odottaa sinua!

Tälle matkalle voit lähteä yhdessä ystävän tai puolison kanssa tai yhtä hyvin yksin. Yhteistä ohjelmaa on päivittäin ja aikaa on myös nauttia Montenegron aarteista omatoimisesti juuri itseäsi kutsuvalla tavalla.

Matkan hintaan kuuluu myös käynti Kroatiassa Dubrovnikin vanhassa kaupungissa matkamme lähtöpäivänä. Pääset siis tutustumaan samalla reissulla kahteen eri maahan!

Montenegrossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Se on tunnettu värikkäästä kulttuuristaan sekä monipuolisesta historiastaan. Täältä löydät myös hyvin säilyneitä tunnelmallisia keskiaikaisia kaupunkeja. Pääset useisiin paikkoihin edullisesti ja helposti taksilla. Rannikko on täynnä kauniita rantoja vieri vieressä ja merivesi kirkkaan sinistä. Lähtisitkö veneretkelle nauttimaan auringosta kimmeltävästä merivedestä tai vaeltamaan jylhille vuorille tutustumaan kauniiseen luontoon? 

Jooga- ja hyvinvointiloman kohteena Montenegrossa on Herceg Novi/Igalo, joka sijaitsee Montenegron rannikolla, noin 25 km Dubrovnikin lentokentältä. Hergec Novi on pieni kaupunki ja rauhallinen kohde, jossa ei ole massaturismia. Herceg Novi sijaitsee Boka-Kotorin lahden suulla, jonka on sanottu olevan yksi maailman kauneimmista lahdista. Herceg Novin kaupungissa on upea vanha kaupunki sekä rannalla 7 km pituinen rantabulevardi. Herceg Novin vieressä sijaitseva kylä Igalo on maailmankuulu terveyskylpyläkohde legendaarisella Boka-Kotorin lahdella, jota ympäröi mahtavat Montenegron vuoret ja Adrianmeri. Paikka on ollut vuosisatoja kuuluisa luonnon terveysvaikutuksesta, subtrooppisesta kasvillisuudesta ja Välimeren ilmastosta. Hotellimme Palmon Bay sijaitsee Igalon keskustan lähellä rantabulevardin varrella. 

Mukana matkalla on Tilausmatkojen montenegrolainen matkanjohtaja/opas, joka esittelee maata sujuvalla suomen kielellä, osaten kertoa maan historiasta ja nykypäivästä paikallistuntemuksella.

MAJOITUS:

Palmon Bay Hotel & Spa (****+) on tasokas hotelli Igalon keskustan tuntumassa. Hotellissa on upea kylpyläosasto, joka on asukkaiden vapaassa käytössä, kuten myös hotellin yksityinen ranta ja allasalue. Hotelli sijaitsee rantabulevadin varrella ja kaikki palvelut ovat lähellä. Hotellilla on upeat puitteet joogaan! Pääset joogaamaan kattoterassilla, josta on upea näkymä merelle. Käytössämme on myös sisätila joogaa varten. Matkan hintaan sisältyy puolihoito: runsas aamupala ja illallinen hotellilla. Tutustu hotelliin tästä: www.palmonbayspa.com

OHJELMA:
Loman aikana pääset nauttimaan lempeästä joogasta ja rentouttavista harjoituksista ammattitaitoisten joogaopettajien ohjauksessa. Joogaloman ohjelma sopii jokaiselle – myös joogaan tutustuville. Joogan lisäksi pääset osallistumaan hyvinvointia lisääviin lempeisiin harjoituksiin, kuten läsnäolo-, meditaatio- ja rentoutumisharjoituksiin. Yhteensä jooga- ja hyvinvointiharjoituksia on 10 kertaa loman aikana. 

Eeva-Maria ja Sanna ovat tavoitettavissasi koko reissun ajan. Otamme käyttöön ryhmälle oman whatsapp-ryhmän, jota kautta saat infoa jo ennen lomaa ja reissun aikana. Edellisten jooga- ja hyvinvointilomien asiakaskokemusten perusteella whatsapp-ryhmä on ollut hyväksi koettu ja oivallinen tapa tutustua ryhmäläisiin, saada lounasseuraa sekä jakaa hyviä retki- & kohdevinkkejä.

Tilausmatkojen kautta voit osallistua myös useille mielenkiintoisille lisämaksullisille retkille lomasi aikana. Mukana retkillä on suomenkielinen opas. Ohjelmaan osallistuminen on aina vapaaehtoista, joten voit myös rauhassa levätä tai nauttia päivästä juuri itseäsi kutsuvalla tavalla. Tälle matkalle uskaltaa hyvin lähteä myös yksin. 

"En ole ennen ollut joogalomalla yksin ja uskallan tämän perusteella suositella muillekin yksin matkustamista."

Jooga- ja hyvinvointiloma Montenegrossa on juuri Sinua varten ja haluamme tehdä siitä ikimuistoisen! 

ALUSTAVA LOMAOHJELMA (muutokset mahdollisia):

Tiistai 3.10.
Tapaamme ennen lentoa portilla - ihana lomamatka alkaa!
Lento: Helsinki klo 17:30 -> 19:35 Dubrovnik (-1h)
Lentokenttäkuljetus hotellille, perillä Palmon Bay hotellissa noin klo 21.30
Ruokailu heti saavuttaessa hotellille

Keskiviikko 4.10.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7-10
Tervetulotilaisuus klo 10
Jooga klo 16.30-18
Illallinen klo 19-21.30

Torstai 5.10.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7-10
Mahdollisuus osallistua Tilausmatkojen retkelle: Perast&Kotor klo 10-17
Jooga klo 17.30-18.30
Illallinen klo 19-21.30

Perjantai 6.10.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7-10
Jooga klo 11.30-12.30
Illallinen klo 19-21.30

Lauantai 7.10.
Aamujooga klo 7.30-8
Aamupala klo 7-10
Mahdollisuus osallistua Tilausmatkojen retkelle: Cetinje&Tivat klo 9-18
Ilallinen klo 19-21.30

Sunnuntai 8.10.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7-10
Jooga klo 11.30-12.30
Illallinen klo 19-21.30

Maanantai 9.10.
Aamujooga klo 8-9
Aamupala klo 7-10
Mahdollisuus osallistua Tilausmatkojen retkelle: Trebinje&viinitila klo 10-17
Illallinen klo 19-21.30

Tiistai 10.10.
Aamupala klo 7-10
Lähtöpäivä
Retki Dubrovnikin vanhaan kaupunkiin, vapaa aikaa kaupungilla on noin 2,5-3h
Lento: Dubrovnik klo 20:20 -> 00:20 Helsinki (+1h)

EXTRAT:
Saat jokaiselle päivälle myös ohjeen oman hyvinvointiharjoituksen tekemiseen itsenäisesti. Harjoituksen tekeminen on sinulle täysin vapaaehtoista.

Voit halutessasi varata Sannalta ajan rentouttavaan vyöhykeratahoitoon (60min, 65€). Huom: Aikoja rajallisesti tarjolla! Hoito tapahtuu omassa hotellihuoneessasi. Varaa oma hoitoaika laittamalla viestiä Sannalle: info@sydamenpolku.fi 

LAHJA SINULLE:
Saat lahjaksi Yinjoogaa kotona joogakurssin (arvo 49e) ja pääset nauttimaan joogatunneista helposti kotona koko syksyn ajan Sannan ja Eeva-Marian kanssa. Kurssi alkaa syyskuussa. 

MATKANJOHTAJAT:
Matkanjohtajina toimivat joogaopettajat ja hyvinvointialan yrittäjät Eeva-Maria Lepoaho ja Sanna Bjurström. Molempia ohjaajia yhdistää rakkaus joogaan ja pehmeä liikekieli. Tunneillamme saat voimaantua, rentoutua ja nauttia joogan kokonaisvaltaisista vaikutuksista. 

"Eeva-Marian ja Sannan ohjauksesta välittyi läsnäolo, lempeys ja hyväksyntä. Kaikki saivat olla omia itseään ja saivat tarvittaessa henkilökohtaista ohjausta. Molemmista välittyi intohimo omaan tekemiseen ja positiivinen asenne välittyi myös eteenpäin. Molempien ammattitaito oli vakuuttavaa ja ohjaajiin pystyi luottamaan täysin."

HINTA:

Majoitus 2 henkilön huoneessa 1195€/hlö
Majoitus 1 henkilön huoneessa 1380€/hlö
Huom: EARLYBIRD hinta voimassa 15.5. asti -50€

Merinäköalalisä +135€/hlö (sivuttainen merinäköala), Superior huone +250€/hlö (tilavampi, parveke merelle päin)

Huom: Matkalle voit lähteä mukaan myös naispaikalla ja majoittua samaan huoneeseen ryhmämme toisen henkilön kanssa. Jos huonekaveria ei tule ryhmästä, veloitetaan 1hlö huonemaksu (185€).

HINTAAN SISÄLTYY:

- Lennot Helsinki – Dubrovnik – Helsinki
- Matkalaukku koneen ruumassa
- Lentokenttäkuljetukset Dubrovnik – Hergec Novi – Dubrovnik
- Majoitus kylpylähotelli PALMON BAY & spa (****+)
- Puolihoito (aamupala ja illallinen)
- Suomenkielisen oppaan palvelut
- Käynti Dubrovnikin vanhassa kaupungissa
- Laadukas jooga- ja hyvinvointiohjelma 6 päivänä loman aikana 

Toimistokulut 15€/lasku lisätään varaukseen.

Lisämaksusta:
- 1 hengen huone +185€
- Merinäköalalisä +135€/hlö (sivuttainen merinäköala), Superior huone +250€/hlö (tilavampi, parveke merelle päin)

LENTOKENTTÄHOTELLI: 

Tilausmatkojen kautta voit varata lentokenttähotelli Airport Hotel Skylineen huoneen edulliseen hintaan: 65€/hlö/2hh tai 95€/1hh. Hotellihuoneen hintaan kuuluu aamupala, lentokenttäkuljetukset (ei voimassa 24h) ja ilmainen parkki autolle loman ajaksi.

RETKET (lisämaksusta):
Tilausmatkojen kautta voit osallistua myös useille mielenkiintoisille retkille lomasi aikana. Mukana retkillä on suomenkielinen opas. Varausvahvistuksen yhteydessä saat lisätietoa retkistä Tilausmatkojen kautta. Retkille ilmoittaudutaan tervetulotilaisuudessa keskiviikko aamuna hotellilla.

 Tarjolla on mm. seuraavat retket:
- PERAST & KOTOR "Yksi maailman kauneimmista lahdista!"
Ajetaan Kotorin lahti ympäri. Tutustutaan historialliseen Perastin kylään, mahdollista vierailla Gospa od Skrpjela saarella (veneyhteys Perasista). Tutustuaan Unesco suojattuun Kotorin vanhaan kaupunkiin ja pistäydytään ostoskeskuksessa.

- CETINJE & TIVAT: "Historian huminaa ja modernia Montenegroa!"
Cetinje on Montenegron vanha pääkaupunki, joka sijaitsee n. 700 metrin
korkeudessa ja edustaa "aidompaa" Montenegroa kuin rannikko. Cetinje
on perustettu 1400 -luvulla ja melkein jokaiseen Cetinjen taloon liittyy
mielenkiintoinen tarina menneisyydestä. Cetinjessä kuulet tarinointa
Montenegron mielenkiintoisesta historiasta. Vastakohtana
paluumatkalla käydään tutustumassa Tivatin satama-alueeseen. Tivatissa
saa kuvan mihin suuntaan Montenegro on menossa tulevaisuudessa.

- TREBINJE BOSNIA-HERTSEGOVINA: Naapurimaa tutuksi! Ajetaan naapurimaahan Bosnia-Hertsegovinaan Trebinjen kaupunkiin, jolla on mielenkiintoinen historia -osittain samat hallitsijat ovat hallinneet sekä Trebinjen että Herceg Novin alueita. Retken aikana käydään Trebinjen vanhassa kaupungissa ja upealla viinitilalla, missä päästää tutustumaan viinitilan tuotantoon ja syödään paikallinen lounas. Passi mukaan retkelle.

VARAUKSET:
Varaa oma paikkasi pian vastuullisen matkanjärjestäjän Tilausmatkojen sivuilta: TÄSTÄ. Paikkoja on rajoitetusti! TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varalle. 

MATKAEHDOT:
Varausmaksu 150€ maksetaan 3kk ennen matkalle lähtöä. Loppulasku erääntyy viisi viikkoa ennen matkaa. 

Huom: Osallistujia ei ole vakuutettu erikseen järjestäjien toimesta, suosittelemme kattavan matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus korvaa myös, jos sairastut, etkä pääse matkalle mukaan. Jokainen osallistuu matkalle ja ohjelmaan omalla vastuulla.

Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Tilausmatkat Oy. Tilausmatkat on luotettava, suomalainen matkanjärjestäjä, jolla on pitkä kokemus hyvinvointilomien järjestämisestä.


Olet sydämellisesti tervetullut mukaan nauttimaan upeasta Jooga- & Hyvinvointilomasta kauniiseen Montenegroon

Joogaterveisin, Eeva-Maria ja Sanna 

Palautetta Eeva-Mariasta ja Sannasta:

"Ohjaajat olivat ammattitaitoisia, ihanan lempeitä ja rakastavaisia, tunneilla oli hyvä olla. Tunnin jälkeen oli rauha kehossa ja mielessä."

"Eeva-Marian ja Sannan ohjauksesta välittyi läsnäolo, lempeys ja hyväksyntä. Kaikki saivat olla omia itseään ja saivat tarvittaessa henkilökohtaista ohjausta. Molemmista välittyi intohimo omaan tekemiseen ja positiivinen asenne välittyi myös eteenpäin. Molempien ammattitaito oli vakuuttavaa ja ohjaajiin pystyi luottamaan täysin."

"Kiitos, kiitos, kiitos. Turvallista, mutta ei kaikilta osin tuttua. Sain yksilöllistä ohjausta tarpeen mukaan. Huolenpito ryhmäläisistä tuntui hyvältä."

"Jos hain hyvinvointia, sen sain. Luulin osallistuvani joogaan, mutta sainkin paljon enemmän!"

"Jooga- & hyvinvointilomassa toimi parhaiten oman ajan ja joogaharjoitusten yhdistelmä. Joogatunnit olivat ihania."

"En ole ennen ollut joogalomalla yksin ja uskallan tämän perusteella suositella muillekin yksin matkustamista."

"Ohjaukset oli loistavia, rauhallisia ja hyvä, että kävitte korjaamassa asanoita."

"Onnistuitte joka kerta! Selkeää ohjausta ensikertalaiselle."

"Lempeällä ohjauksellanne ja tuellanne oppii tekemään itselleen hyviä valintoja. Tätä tietä on hyvä jatkaa eteenpäin, odotan tulevaa innolla."

"Ihanat joogat, kivoja ihmisiä. Helppo tulla yksin. Seuraa saa, jos haluaa, mutta yksinkin saa olla."

"Haluan kiittää teitä. Ootte tuoneet mun elämään ihanan tavan. Kiitos teille, ootte huippuohjaajia!"


Haluaisitko saada lisätietoa?