YRITYKSILLE

Yrityksille

Heijastuksin tarjoaa palveluita erikokoisille yrityksille ympäri Suomea. Työyhteisön hyvinvointipäivän ohjelmaksi sopii esimerkiksi äänimaljarentoutus, lempeä joogatunti, hyvinvointiluento tai palauttava rentoutusharjoitus. Hyvinvointipäivä voidaan toteuttaa yrityksen tiloissa, Studio Haaveessa Jyväskylän keskustassa tai vaikkapa ulkona metsässä. 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän yritykselle sopiva hyvinvointikokonaisuus.

Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus on ollut todella suosittu yritysten keskuudessa rentouttavana ohjelmana esimerkiksi kokouspäivän yhteydessä. Äänimaljarentoutus perustuu resonoinnin eli myötävärähtelyn vaikutukseen, joka syvärentouttaa sekä kehoa että mieltä. Rentoutuksen ajan osallistujat saavat levätä makuuasennossa lämpöisen viltin alla rentoutuen.

Joogatunti/Kehonhuolto

Eeva-Marian ohjaama jooga on lempeää ja kaikille sopivaa. Tunti voidaan räätälöidä juuri osalllistujien tarpeiden ja taitotason mukaiseksi. Jooga voidaan toteuttaa myös ulkona esim. metsässä rentoutuen. Eeva-Maria ohjaa hatha- ja yinjoogan lisäksi myös kasvojoogaa, joka tapahtuu istuen ja se voidaan toteuttaa pienemmässä tilassa tai zoomin välityksellä. Joogatuntiin voidaan yhdistää myös valitsemanne rentoutus: äänimaljarentoutus, rumpurentoutus tai JoogaNidra syvärentoutus. Joogaohjauksen keston voi valita itse, esimerkiksi 45, 60 tai 90 minuuttia. Ohjaus voi olla myös 20 minuutin mittainen seisten tehtävä taukojoogaharjoitus. Suunnitellaan yhdessä yrityksenne tarpeisiin sopiva kokonaisuus! 

Hyvinvointiluento

Kaipaako yrityksenne inspiroivaa puhujaa hyvinvoinnista tai palautumisesta? Eeva-Marian lempiaiheita ovat:

  • Rentoutuminen voimavarana
  • Näin opit kuuntelemaan itseäsi - Tie hyvinvointiin! 
  • Step by Step - Unelmia kohti! Ota oma elämä haltuun!
  • Arjen lempeät valinnat hyvinvoinnin polulla