TAPAHTUMAT

Tulevat tapahtumat 


Olet lämpimästi tervetullut mukaan Heijastuksin tapahtumiin!

  SÄÄNNÖLLINEN VIIKKOTOIMINTA tapahtuu Jyväskylän keskustassa, Yliopistonkatu 26F.  

  ONLINE: 

  • Kasvojoogaa kotona - Online kurssi 7.11.-9.12. Kurssi tapahtuu suljetussa facebook-ryhmässä, yhteensä 5 viikon ajan. Kasvojooga rentouttaa ja vahvistaa kasvojen lihaksia, kohottaa & virkistää ilmettä, vähentää juonteita & ryppyjä sekä auttaa niska- ja pääkipuihin, kun kasvojen lihakset rentoutuvat. Kasvojooga tuo myös hyvänolon mielelle, sillä harjoituksissa hymyillään paljon. Kasvojoogaharjoitus tehdään istuen. Tarvitset kurssilla ainoastaan kasvoille käytettävän öljyn esim. jojoba-, oliivi-, tai arganöljy. Kurssi sisältää 3 monipuolista kasvojoogaharjoitusta viikossa, yksi harjoitus kestää noin 20-30 minuuttia. Yhteensä pääset osallistumaan 15 erilaiseen kasvojoogaharjoitukseen joko livenä tai voit tehdä harjoitukset oman aikataulusi mukaan tallenteelta. Kaikki harjoitukset ovat käytössäsi 31.1.23 asti. Kurssin aikana opit tekemään monipuolisesti kasvojoogaa kotona ja voit jatkaa helposti omaa harjoitusta myös kurssin jälkeen. Kurssi sopii hyvin myös aloittelijoille. Kurssin hinta on 39e. Verkkokaupasta voit ostaa helposti paikan kurssille TÄSTÄ.
  • Vahvistu & Palaudu Joogakurssi Online 19.1-17.2.23 Kurssi tapahtuu suljetussa facebook-ryhmässä ja kaikkien liveharjoitusten tallenteet ovat käytössäsi koko kevään ajan. Kurssi sisältää rauhoittavaa YIN-joogaa, dynaamista hathajoogaa sekä pehmeää flow-joogaa. Näin pääset nauttimaan monipuolisesta kehoa vahvistavasta ja rentouttavasta joogaharjoituksesta kevään ajan. Kurssin Earlybird-hinta 29e (ovh 49e) on voimassa 4.12 asti. Kurssi sisältää yhteensä 8 joogatuntia ja 4 extraharjoitusta: Jooganidra, Kasvojooga, EFT-harjoitus ja Taukojoogaa selälle. Kaikki 12 harjoitusta on käytössäsi aina 31.5. Kurssi toteutuu yhteistyössä: Sydämen Polku. Verkkokaupasta voit ostaa helposti paikan kurssille TÄSTÄ.

  MARRASKUUSSA:  

  • Kasvojoogaa kotona - Online kurssi 7.11.-9.12. Kurssi tapahtuu suljetussa facebook-ryhmässä, yhteensä 5 viikon ajan. Kasvojooga rentouttaa ja vahvistaa kasvojen lihaksia, kohottaa & virkistää ilmettä, vähentää juonteita & ryppyjä sekä auttaa niska- ja pääkipuihin, kun kasvojen lihakset rentoutuvat. Kasvojooga tuo myös hyvänolon mielelle, sillä harjoituksissa hymyillään paljon. Kasvojoogaharjoitus tehdään istuen. Tarvitset kurssilla ainoastaan kasvoille käytettävän öljyn esim. jojoba-, oliivi-, tai arganöljy. Kurssi sisältää 3 monipuolista kasvojoogaharjoitusta viikossa, yksi harjoitus kestää noin 20-30 minuuttia. Yhteensä pääset osallistumaan 15 erilaiseen kasvojoogaharjoitukseen joko livenä tai voit tehdä harjoitukset oman aikataulusi mukaan tallenteelta. Kaikki harjoitukset ovat käytössäsi 31.1.23 asti. Kurssin aikana opit tekemään monipuolisesti kasvojoogaa kotona ja voit jatkaa helposti omaa harjoitusta myös kurssin jälkeen. Kurssi sopii hyvin myös aloittelijoille. Kurssin hinta on 39e. Verkkokaupasta voit ostaa helposti paikan kurssille TÄSTÄ.
  • Äänimaljarentoutus maanantaina 28.11. klo 18-19 Jyväskylän keskustassa. Tervetuloa nauttimaan äänimaljojen hoitavasta ja rentouttavasta vaikutuksesta. Äänimaljarentoutuksessa saat levätä viltin alla nauttien maljojen kauniista ja rauhoittavasta äänimaisemasta. Tunti laskee tehokkaasti stressitasoja ja antaa mahdollisuuden levollisille yöunille. Illan hinta 20e. TÄYNNÄ.    

  JOULUKUUSSA: 

  • Kynttiläjooga & Äänimaljarentoutus keskiviikkona 7.12. klo 17.30-19. Lämpimästi tervetuloa laskeutumaan Joulun rauhaan & tunnelmaan lempeän kynttiläjoogan saattelemana. Teemme lempeää YIN-joogaa kynttilöiden valosta nauttien, tunnelmallista musiikkia kuunnellen. Illan päättää rentouttava äänimaljarentoutus. Hinta 25e. Ilta sopii hyvin myös joogaan tutustuville. TÄYNNÄ. 
  • Kynttiläjooga & Rumpurentoutus maanantaina 12.12. klo 17.30-19. Lämpimästi tervetuloa laskeutumaan Joulun rauhaan & tunnelmaan lempeän kynttiläjoogan saattelemana. Teemme lempeää YIN-joogaa kynttilöiden valosta nauttien, tunnelmallista musiikkia kuunnellen. Illan päättää rauhallinen rumpurentoutus. Hinta 25e. Ilta sopii hyvin myös joogaan tutustuville. TÄYNNÄ. 

  TAMMIKUUSSA:

  • Aromajoogakurssi alkaa maanantaina 9.1. klo 17.30-18.30 Jyväskylän keskustassa. Tällä kurssilla pääset nauttimaan lempeästä hatha joogasta ja rentouttavasta Yin joogasta. Joogatunnilla keho ja mieli saa levätä - annamme arjen kiireiden hellittää. Keskitymme tähän hetkeen, hengitykseen ja rauhalliseen olotilaan. Tämä iltatunti luo mahdollisuuden myös levollisille yöunille. Kurssi sopii myös joogaan tutustuville. Kokoonnumme maanantaisin 3 kertaa: 9.1., 16.1. ja 23.1.  Joogatunnilla käytetään puhtaita 100% eteerisiä öljyjä, jotka vahvistavat ja tukevat tunnin rentouttavaa ja palauttavaa kokemusta. Jooga ja eteeriset öljyt ovat ihana tapa rentouttaa keho kokonaisvaltaisesti. Kurssin hinta 39e. Jos paikkoja jää, mukaan voi tulla kertamaksulla 15e.
  • Valon taikaa 2023 - Lempeä joogaretriitti naisille 13.-15.1.2023. Haluatko ottaa vastaan vuoden 2023 vahvistaen omaa valoasi ja kuunnellen omaa sisimpääsi? Kaipaatko rentoutumista, lepoa ja voimannuttavien naisten seuraa? Olet lämpimästi tervetullut mukaan Valon taikaa retriitille, jolloin unohdamme arjen kiireet ja pysähdymme itsemme äärelle. Vietämme viikonlopun kauniissa ja ihanan tunnelmallisessa Paikka Pappilassa, joka sijaitsee rauhallisessa miljöössä Kinnulassa, Keski-Suomessa. Viikonlopun aikana pääset nauttimaan monipuolisesta Sinua hemmottelevasta ohjelmasta: Hoidamme kehoamme rentouttavalla Yin-joogalla & lempeällä hatha-joogalla, visioimme & kirkastamme unelmiamme vuodelle 2023, hellimme kasvoja kasvojoogan & hemmottelevan kasvohieronnan avulla, nautimme syvärentouttavasta äänimaljarentoutuksesta & vapauttavasta rumpurentoutuksesta sekä hiljennymme luontomaisemassa ohjatun meditaation aikana. Vietämme myös ihanan saunaillan tunnelmallisella rantasaunalla sis. hemmottelutuotteet. Retriitin hinta on 349e (sis. majoituksen, ruoat, monipuolisen ohjelman ja hemmottelusaunaillan). 1 paikka vapaana - ilmoittaudu pian mukaan. Lisätietoja retriitistä löydät: TÄSTÄ. 
  • Äänimaljarentoutus maanantaina 16.1. klo 19-20 Jyväskylän keskustassa. Tervetuloa nauttimaan äänimaljojen hoitavasta ja rentouttavasta vaikutuksesta. Äänimaljarentoutuksessa saat levätä viltin alla nauttien maljojen kauniista ja rauhoittavasta äänimaisemasta. Tunti laskee tehokkaasti stressitasoja ja antaa mahdollisuuden levollisille yöunille. Illan hinta 20e. Paikkoja rajoitetusti. 
  • Rakkaudella - ryhmä naisille alkaa keskiviikkona 18.1. klo 17.30-20 Jyväskylän keskustassa. Tämä ryhmä on Sinulle sisko, joka kaipaat naisten välistä yhteyttä, omaa voimaa ja rohkeutta, itsemyötätunnon vahvistamista, rakkautta ja valoa. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa koko kevään ajan, yhteensä 5 kertaa (18.1., 22.2., 22.3., 19.4. ja 24.5.) Jokainen kerta on uniikki ja tämän matkan aikana tulet saamaan vahvistusta oman sydämesi kuuntelemiselle ja juuri sinun näköiselle polulle. Jokaisella kerralla saamme nauttia: siskojen piiristä, ohjatusta meditaatiosta, teeman käsittelystä eri tavoin esim. luovalla tavalla, viestikorttien sanomasta ja illan päättävästä rentoutuksesta. Tulet myös tutustumaan uusiin ihaniin naisiin tämän ryhmän kautta. Koko kevään kurssimaksu on 123e ja maksun voi maksaa myös kahdessa erässä. Paikkoja rajoitetusti. 
  • Vahvistu & Palaudu Joogakurssi Online 19.1-17.2.23 Kurssi tapahtuu suljetussa facebook-ryhmässä ja kaikkien liveharjoitusten tallenteet ovat käytössäsi koko kevään ajan. Kurssi sisältää rauhoittavaa YIN-joogaa, dynaamista hathajoogaa sekä pehmeää flow-joogaa. Näin pääset nauttimaan monipuolisesta kehoa vahvistavasta ja rentouttavasta joogaharjoituksesta kevään ajan. Kurssin Earlybird-hinta 29e (ovh 49e) on voimassa 4.12 asti. Kurssi sisältää yhteensä 8 joogatuntia ja 4 extraharjoitusta: Jooganidra, Kasvojooga, EFT-harjoitus ja Taukojoogaa selälle. Kaikki 12 harjoitusta on käytössäsi aina 31.5. Kurssi toteutuu yhteistyössä: Sydämen Polku. Verkkokaupasta voit ostaa helposti paikan kurssille TÄSTÄ.
  • Jooga- & Hyvinvointiloma Gran Canarialla 25.1.-1.2. Tutustu upeaan hyvinvointilomaan tästä: Joogaloma Gran Canaria. Olet sydämellisesti tervetullut nauttimaan lämmöstä, kirkkaasta merivedestä, lempeästä joogasta, herkullisesta ruoasta ja ihanasta seurasta aurinkoiseen Puerto Ricoon! Yhteistyössä: Sydämenpolku / Sanna Bjurström. Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii: Tilausmatkat Oy. Huom: paikkoja rajoitetusti enää jäljellä.  


  Lisätietoja kaikista tapahtumista saat Eeva-Marialta tai Heijastuksin facebook-sivulta. 

  Ilmoittautumiset: heijastuksin@gmail.com (nimi+puhelinnumero). 

  Maksuvälineenä joogaan käy myös Epassi, Edenred, Eazybreak ja SmartumPay.

  Olet sydämellisesti tervetullut Heijastuksin matkaan!