TAPAHTUMAT

TULEVAT TAPAHTUMAT   

  SÄÄNNÖLLINEN VIIKKOTOIMINTA tapahtuu Studio Haaveessa, Jyväskylän keskustassa osoitteessa: Yliopistonkatu 26F (2.kerros). Studio Haave on kaunis ja tunnelmallinen joogastudio Jyväskylän ytimessä, mutta silti omassa rauhassaan. Säännöllinen viikkotoiminta on kesätauolla ja jatkuu elokuussa.

   Lämpimästi tervetuloa nauttimaan Haaveen levollisesta tunnelmasta ja ihanasta energiasta!

   SEURAAVAT RETRIITIT & JOOGALOMAT: 
  • Jooga- & Hyvinvointiloma Montenegrossa 1.-8.10.2024. Lämpimästi tervetuloa mukaan Joogalomalle Montenegroon Adrianmeren rannalle! Laguunin siniset vedet, jylhät vuoristot, elegantit rakennukset ja vuosisatoja vanhat kaupungit odottavat sinua. Koko kauneuden kruunaa lämmin välimerellinen ilmasto. Montenegrossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Se on tunnettu värikkäästä kulttuuristaan sekä monipuolisesta historiastaan. Kohteemme Montenegrossa on Herceg Novi/Igalo, joka sijaitsee Montenegron rannikolla, noin 25 km päästä Dubrovnikin lentokentältä. Herceg Novi on pieni kaupunki ja rauhallinen kohde, jossa ei ole massaturismia. Herceg Novi sijaitsee Boka-Kotorin lahden suulla, jonka on sanottu olevan yksi maailman kauneimmista lahdista. Herceg Novin kaupungissa on upea vanha kaupunki sekä rannalla 7 km pituinen rantabulevardi. TÄYNNÄ. Voit ilmoittautua varasijalle, laittamalla minulle viestiä. Lisätietoja löydät TÄSTÄ. 
  • UUTUUS: Joogaloma Tallinnan joulutorille 5.-8.12. Kaipaatko pientä irtiottoa arjesta? Lempeän joogan tuomaa hyvinvointia? Kylpylälomaa? Upean joulutorin ihanaa joulutunnelmaa? Lämpimästi tervetuloa mukaan Joogalomalle viettämään pidennetty viikonloppu viehättävässä Tallinnassa! Tälle matkalle voit lähteä yhdessä ystävän tai puolison kanssa tai yhtä hyvin yksin. Yhteistä ohjelmaa on päivittäin ja aikaa on myös nauttia Tallinnan aarteista omatoimisesti juuri itseäsi kutsuvalla tavalla. Lähtisitkö joulutorille tunnelmoimaan ja nauttimaan lasin höyryävää glögiä? Tai vietätkö päivän kylpylässä ehkä ihanista hemmotteluhoidoista nauttien? Entä kutsuuko sinua Tallinnan monipuoliset ostosmahdollisuudet tai nähtävyydet? EARLYBIRD-tarjous voimassa 15.8. asti (mikäli paikkoja riittää). Lisätietoja matkasta löydät TÄSTÄ.

  YINJOOGAOHJAAJAKOULUTUS: 

  • Studio Haaveen Levon Yinjoogaohjaajakoulutus (100h) alkaa 30.8.2024 Jyväskylässä! Oletko unelmoinut omien yinjoogatuntien ohjaamisesta tai haluatko syventää omaa joogapolkuasi? Suosittu koulutus toteutuu jo kolmannen kerran - onko nyt sinun vuorosi? Tämä koulutus on sinulle, joka haluat ohjata omia yinjoogatunteja laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja juuri omalla persoonallasi. Tämä koulutus on myös sinulle, joka haluat syventää omaa yinjoogapolkuasi ilman ohjaajana toimimista. Levon Yinjoogaohjaajakoulutus on kokemuksellinen matka kohti omaa opettajuutta. Tällä matkalla on lempeästi aikaa tutkailla, pohtia, kasvaa ja kehittyä. Koulutuksen opettajat tukevat jokaisen omaa kasvua yinjoogaohjaajaksi rakkaudella kannustaen. Koulutuksen yhtenä tärkeänä osana on myös taito ohjata rentoutuksia, hengitysharjoituksia, meditaatioita ja luoda monipuolisia yinjoogakokonaisuuksia. Pääset myös itse nauttimaan näistä ihanista harjoituksista koko koulutuksen ajan! Koulutus tuo elämääsi upean joogaryhmän, iloa, valoa ja kenties uusia ystäviä. Lue lisää koulutuksesta: Tästä. Vain 1 paikka vapaana. 
  JOOGAA KOTONA kurssit SYKSYLLÄ:
  • Kasvojoogaa kotona online joogakurssi alkaa 21.8. Kurssi tapahtuu suljetussa facebook-ryhmässä 21.8.-27.9.2024. Kasvojoogaa kotona kurssi sisältää kaksi monipuolista kasvojoogaharjoitusta viikossa, mukana on sekä lyhyitä harjoituksia (noin 10min) että pidempiä harjoituksia (noin 30min). Yhteensä pääset osallistumaan 12 erilaiseen kasvojoogaharjoitukseen joko livenä tai voit tehdä harjoitukset oman aikataulusi mukaan tallenteelta. Kaikki harjoitukset ovat käytössäsi koko syksyn ajan 31.12.2024 asti. Kurssin aikana opit tekemään monipuolisesti kasvojoogaa kotona ja voit jatkaa helposti omaa harjoitusta myös kurssin jälkeen. Kurssi toteutuu nyt jo 5. kerran ja yli 200 ihmistä on osallistunut jo Kasvojoogaa kotona kursseille. Kenelle kurssi sopii? Kurssi sopii kaikenikäisille kasvojen luonnonmukaisesta kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Et tarvitse aikaisempaa joogataustaa. KESÄTARJOUS 29e, tarjous voimassa 31.7. asti. Kurssin normaalihinta on 49e. Lisätietoja ja oman paikan kurssille saat verkkokaupastani. 
  • Yinjoogaa kotona online joogakurssi alkaa 28.8. Jo viisi kertaa toteutunut suosittu joogakurssimme starttaa jälleen elokuussa! Tällä kurssilla keskitymme rentouttavaan ja kehoa hoitavaan yinjoogaan. Lempeä jooga laskee stressitasoja, antaa keholle avaavaa liikettä, luo mahdollisuuden levollisille yöunille ja tarjoaa rauhoittavan hetken kuulostella omaa sisimpää. Yinjoogatunnilla keho ja mieli saa levätä - annamme arjen kiireiden hellittää. Keskitymme tähän hetkeen, hengitykseen ja rauhalliseen olotilaan. Kurssilla pääset osallistumaan online joogatunneille facebook-liven kautta suljetussa kurssiryhmässä. Kaikki live-tunnit jäävät ryhmään ja voit katsoa niitä oman aikataulusi mukaan koko syksyn ajan, aina 31.12. asti. Kurssi sisältää yhteensä 10 lempeää ja rentouttavaa yinjoogaharjoitusta (1 tunti viikossa, 10 viikon ajan). Yinjoogaa kotona kurssi sopii jokaiselle - myös aloittelijoille. KESÄTARJOUS vain 29e! Koko kurssin normaalihinta on 49e. Lisätietoja ja oman paikan kurssille saat verkkokauppani kautta

  Kaikista tapahtumista saat lisätietoja suoraan Eeva-Marialta tai Heijastuksin facebook-sivulta. 

  Ilmoittautumiset: heijastuksin@gmail.com (nimi+puhelinnumero). 

  Maksuvälineenä joogaan käy myös liikuntaedut: Epassi, Edenred ja SmartumPay.

  Olet sydämellisesti tervetullut Heijastuksin matkaan!