TAPAHTUMAT

TULEVAT TAPAHTUMAT   

  SÄÄNNÖLLINEN VIIKKOTOIMINTA tapahtuu Studio Haaveessa, Jyväskylän keskustassa osoitteessa: Yliopistonkatu 26F. Studio Haave on kaunis ja tunnelmallinen joogastudio Jyväskylän ytimessä, mutta silti omassa rauhassaan. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan Haaveen levollisesta tunnelmasta ja ihanasta energiasta!

  JOOGAA KOTONA?

  • TAUKOJOOGAA KOTONA - online kurssi huhtikuussa 2023! Lämpimästi Tervetuloa mukaan Taukojoogaa kotona - kurssille, jonka aikana pääset nauttimaan monipuolisista joogaharjoituksista helposti kotoa käsin. Kurssin aikana pääset osallistumaan yhteensä 12 erilaiseen taukojoogaharjoitukseen. Harjoitukset kestävät 15-30 minuuttia, joten nämä harjoitukset on helppo viedä osaksi arkea. Taukojoogaa kotona kurssilla pääset osallistumaan online tunneille facebook-liven kautta suljetussa kurssiryhmässä. Kaikki live-tunnit jäävät ryhmään ja voit tehdä harjoituksia oman aikataulusi mukaan koko kevään ja kesän ajan, aina 31.7. asti. Kurssin aikana teemme monipuolisia ja erilaisia harjoituksia koko kehon hyvinvointi huomioiden. Kurssi sisältää: kehoa virkistäviä aamuharjoituksia, selkärankaa avaavia harjoituksia, kehon liikkuvuutta parantavia harjoituksia, rentouttavaa Yin joogaa sekä YogaNidra syvärentoutuksen. Hinta 39e. Kurssipaikan saat verkkokaupastani, klikkaa: TÄSTÄ.
   MAALISKUUSSA:

   • Kasvojoogaa tiistaisin (28.3. ja 4.4.) klo 17.30-18.30 Studio Haaveessa. Jokaisella tunnilla teemme kasvojoogaharjoituksia, joita sinun on helppo tehdä itsenäisesti myös kotona. Teemme myös kehoa ja mieltä rentouttavia hengitysharjoituksia. Tunnin lopussa on aina pidempi ohjattu rentoutus, jolloin koko keho saa levätä ja rentoutua. EXTRA: Pääset myös jokaisella tunnilla käyttämään kasvojen kauneudenhoitoon sopivia eteerisiä öljyjä. Kurssi sopii kaikille hyvinvoinnista, kasvojen kauneudenhoidosta ja rentoutumisesta kiinnostuneille. Et tarvitse aikaisempaa joogataustaa. Kertamaksu 15e. Paikkoja vapaana 1. 
   • Rentouttavaa YIN - joogaa tiistaisin (28.3. ja 4.4.) klo 19-20 Studio Haaveessa. Hiljaisuuden YIN - harjoituksessa saat syventyä asanoiden lempeään syleilyyn ilman ylimääräisiä puheita, rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Ohjaan harjoitusta kyllä sanallisesti, mutta tarkoituksella vähemmän, jotta sinulla on nyt mahdollisuus antautua asanan vaikutukselle ja kääntyä sisäänpäin, kohti ihanaa levon tilaa. Yinjoogaharjoitus on pehmeää, rentouttavaa ja lempeää koko keholle. Pysähdymme rauhallisiin jooga-asanoihin 3-5 minuutiksi ja annamme kehon laskeutua ja nauttia asanan syvällisestä vaikutuksesta. Yin joogatunnilla keho ja mieli saa levätä - annamme arjen kiireiden hellittää. Keskitymme tähän hetkeen, hengitykseen ja rauhalliseen olotilaan. Tämä iltatunti luo mahdollisuuden myös levollisille yöunille. Kertamaksu 15e. Paikkoja vapaana 2. 
   • Lempeä YIN jooga ja rumpurentoutus torstaina 23.3. klo 17.30-19 Studio Haaveessa. Yinjoogaharjoitus on pehmeää, rentouttavaa ja lempeää koko keholle. Pysähdymme rauhallisiin jooga-asanoihin 3-5 minuutiksi ja annamme kehon laskeutua ja nauttia asanan syvällisestä vaikutuksesta. Yin joogatunnilla keho ja mieli saa levätä - annamme arjen kiireiden hellittää. Keskitymme tähän hetkeen, hengitykseen ja rauhalliseen olotilaan. Tämä joogahetki luo mahdollisuuden myös levollisille yöunille. Illan päättää rumpurentoutus. Rummun ääni resonoi kehossamme ja sen voima on maadoittavaa ja hoitavaa. Olen valmistanut oman rumpuni itse poronnahasta ja puusta. Rumpurentoutuksen aikana pääset rentoutumaan makuuasennossa, lämpöisen viltin alla leväten. Tämä ilta on juuri Sinulle, joka haluat antaa itsellesi lempeän rentouttavan hetken ja helliä kehoasi joogan ja ihanan rentoutuksen parissa. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Illan hinta on 25e. Paikkoja vapaana 1. 

   HUHTIKUUSSA: 

   • Aamujooga & YogaNidra rentoutus lauantaina 1.4. klo 9-10.15, Studio Haave. Lämpimästi tervetuloa ottamaan vastaan kevät ja aloittamaan ihana viikonloppu kehoa hoitavalla aamujoogalla. Aamujoogaharjoitus sopii kaikille, myös joogaan tutustuville. Teemme kehoa monipuolisesti avaavaa ja lempeästi herättelevää hatha- sekä yinjoogaa. Joogaharjoituksen päättää ihana, koko kehoa rentouttava Jooga Nidra rentoutus. Harjoituksen jälkeen on tarjolla yrttiteetä. Hinta 18e.
   • TAUKOJOOGAA KOTONA - online kurssi starttaa 3.4.2023! Taukojoogaa kotona - kurssin aikana pääset nauttimaan monipuolisista joogaharjoituksista helposti kotoa käsin. Kurssin aikana pääset osallistumaan yhteensä 12 erilaiseen taukojoogaharjoitukseen huhtikuun aikana. Harjoitukset kestävät 15-30 minuuttia, joten nämä harjoitukset on helppo viedä osaksi arkea. Taukojoogaa kotona kurssilla pääset osallistumaan online tunneille facebook-liven kautta suljetussa kurssiryhmässä. Kaikki live-tunnit jäävät ryhmään ja voit tehdä harjoituksia oman aikataulusi mukaan koko kevään ja kesän ajan, aina 31.7. asti. Kurssin aikana teemme monipuolisia ja erilaisia harjoituksia koko kehon hyvinvointi huomioiden. Kurssi sisältää: kehoa virkistäviä aamuharjoituksia, selkärankaa avaavia harjoituksia, kehon liikkuvuutta parantavia harjoituksia, rentouttavaa Yin joogaa sekä YogaNidra syvärentoutuksen. Hinta 39e. Kurssipaikan saat verkkokaupastani: TÄSTÄ.
   • Täydenkuun Rumpurentoutus torstaina 6.4. klo 18-19. Lämpimästi tervetuloa voimaantumaan ja rentoutumaan kehärummun äänen äärelle Studio Haaveeseen, Jyväskylän keskustaan. Rummun ääni resonoi upeasti kehossamme ja sen voima on maadoittavaa ja hoitavaa. Voit itse myös tuntea rummun värinän ja energian kehossasi, kun soitan rumpua kehon lähellä. Olen valmistanut oman rumpuni itse poronnahasta ja puusta. Rumpurentoutuksen aikana voit vahvistaa omaa luontoyhteyttäsi ja rentoutua niin, kuin olisit luontoäidin sylissä. Ohjatun rumpumatkan aikana voit saada myös intuitiivista viestiä omilta voimaeläimiltäsi, joiden energia on Sinun omaa matkaasi tukevaa. Täydenkuun energia on läsnä yhteisessä illassamme. Illan hinta on 20e.
   • Yinjooga & Äänimaljarentoutus tiistaina 11.4. klo 18-19, Studio Haave. Yinjoogaharjoitus on pehmeää, rentouttavaa ja lempeää koko keholle. Pysähdymme rauhallisiin jooga-asanoihin 3-5 minuutiksi ja annamme kehon laskeutua ja nauttia asanan syvällisestä vaikutuksesta. Yinjoogatunnilla keho ja mieli saa levätä - annamme arjen kiireiden hellittää. Keskitymme tähän hetkeen, hengitykseen ja rauhalliseen olotilaan. Tämä joogahetki luo mahdollisuuden myös levollisille yöunille. Illan päättää äänimaljarentoutus viltin alla leväten. Äänimaljarentoutus perustuu resonoinnin eli myötävärähtelyn periaatteeseen. Äänimaljojen värähtely menee syvälle kehomme kudoksiin ja aina soluihin asti. Ihmisessä on noin 70% vettä, joten kehomme resonoi vahvasti äänimaljojen värähtelylle. Värähtely syvärentouttaa sekä kehoa että mieltä. Illan hinta on 25e.
   • Kasvojooga - workshop torstaina 13.4. klo 17.30-19.30, Studio Haave. Illan aikana opit tekemään monipuolisesti kasvojoogaharjoituksia koko kasvojen alueelle ja pystyt jatkamaan omatoimista harjoittelua kotona. Kasvojooga: Rrentouttaa ja vahvistaa kasvojen lihaksia, kohottaa & virkistää ilmettä, vähentää juonteita & ryppyjä, voi auttaa niska- ja pääkipuihin, voi auttaa nukahtamiseen, vilkastuttaa kasvojen verenkiertoa ja auttaa ihoa hehkumaan. Workshop sisältää kasvojoogaharjoituksia, joita sinun on helppo tehdä jatkossa itsenäisesti myös kotona, kehoa ja mieltä rentouttavia hengitysharjoituksia ja illan päättää ihana rentoutus, jolloin saat levätä ja rentoutua makuuasennossa viltin alla. EXTRA: Pääset myös käyttämään kasvojen kauneudenhoitoon sopivia eteerisiä öljyjä illan aikana. Kenelle workshop sopii? Tämä ilta sopii kaikille hyvinvoinnista ja kasvojen kauneudenhoidosta kiinnostuneilla. Et tarvitse aikaisempaa joogataustaa. Illan hinta on 29e.
   • Joogaa selän hyvinvoinnille maanantaisin 17.-24.4. klo 17.30-19. Tämä 3 tunnin Joogakurssi on juuri sinulle, joka kaipaat kokonaisvaltaista hyvinvointia selällesi! Kurssin aikana teemme selkää monipuolisesti hoitavia ja avaavia harjoituksia. Kurssin hinta on 38e. Jos paikkoja jää, voit tulla mukaan myös kertamaksulla 22e. Kurssi sopii hyvin myös joogaan tutustuville. 
   • Valoa & Energiaa - Chakra workshop sunnuntaina 23.4. klo 14-17. Kiinnostaako Sinua kehomme energiakeskukset eli chakrat? Mitä chakrat ovat ja miten ne vaikuttavat hyvinvointiimme? Millä tavalla chakroja voi itse tasapainottaa ja hoitaa? Päivän aikana pääset hoitamaan ja tasapainottamaan chakrojasi lempeän joogan, meditaation ja eteeristen öljyjen avulla. Päivän päättää hoitava ja maadoittava rumpurentoutus. Hinta 39e. 
   • Äänimaljarentoutus keskiviikkona 26.4. klo 18-19. Äänimaljarentoutus perustuu resonoinnin eli myötävärähtelyn periaatteeseen. Äänimaljojen värähtely menee syvälle kehomme kudoksiin ja aina soluihin asti. Ihmisessä on noin 70% vettä, joten kehomme resonoi vahvasti äänimaljojen värähtelylle. Värähtely syvärentouttaa sekä kehoa että mieltä. Käytössäni on käsintaotut, aidot Tiibetiläiset äänimaljat, jotka olen valinnut harmonisesti soivaksi kokonaisuudeksi. Äänimaljojen lisäksi soitan muutamia muitakin kaunisäänisiä ja rentouttavia soittimia. Äänimaljarentoutuksen alussa ohjaan sinua lempeästi sanallisesti kohti ihanaa rentoutusmatkaa, jonka jälkeen annan maljojen soida intuitiivisesti. Äänimaljarentoutus sopii erinomaisesti juuri iltaan, sillä se rauhoittaa hermostoa ja luo mahdollisuuden levollisille yöunille. Illan hinta on 20e.

   SEURAAVAT RETRIITIT & JOOGALOMAT:  

   • Jooga- & Hyvinvointiloma Pärnussa 17.-21.5. Haluaisitko nauttia Pärnun tunnelmallisesta kaupungista, upeasta kylpylästä merenrannalla ja rentouttavasta ohjelmasta? Tule mukaan Jooga- & Hyvinvointilomalle viettämään pidennetty viikonloppu Pärnussa nauttien hyvinvointiasi lisäävästä ohjelmasta ja ihanasta seurasta. Tälle matkalle voit lähteä yhdessä ystävän tai puolison kanssa tai yhtä hyvin yksin. Yhteistä ohjelmaa on päivittäin ja aikaa on myös nauttia Pärnun aarteista omatoimisesti juuri itseäsi kutsuvalla tavalla. Lähtisitkö kävelylle upealle rantabulevardille ja nauttisit virkistävästä merivedestä? Tai vietätkö päivän kylpylässä ja ehkä ihanista hemmotteluhoidoista nauttien? Entä kutsuuko sinua tunnelmallisen keskustan viehättävät putiikit ja edulliset kahvilat? Pärnu on yksinkertaisesti upea - se täytyy itse kokea! Lisätietoja reissusta löydät TÄSTÄ. Matka toteutuu yhteistyössä Sydämen polku / Sanna Bjurström. Vastuullisena matkanjärjestäjänä on Tilausmatkat Oy. Paikkoja vapaana 4. 
   • Valossa - lempeä joogaretriitti naisille 9.-11.6, Paikka Pappilassa Kinnulassa. Alkukesän taianomainen valo, naisten välinen yhteisöllisyys, rentouttava ohjelma, upeat puitteet ja herkullinen ruoka - tätä kaikkea tarjoaa sinulle Valossa - lempeä joogaretriitti naisille. Olet lämpimästi tervetullut mukaan Valossa - retriitille, jolloin unohdamme arjen kiireet ja pysähdymme itsemme ja oman hyvinvoinnin äärelle. Vietämme viikonlopun kauniissa ja ihanan tunnelmallisessa Paikka Pappilassa, joka sijaitsee rauhallisessa miljöössä Kinnulassa, Keski-Suomessa. Lue lisätietoja retriitistä TÄSTÄ. Huom: EARLYBIRD-tarjous voimassa 30.3. asti. Paikkoja vapaana 3.  


   Kaikista tapahtumista saat lisätietoja suoraan Eeva-Marialta taHeijastuksin facebook-sivulta. 

   Ilmoittautumiset: heijastuksin@gmail.com (nimi+puhelinnumero). 

   Maksuvälineenä joogaan käy myös liikuntaedut: Epassi, Edenred ja SmartumPay.

   Olet sydämellisesti tervetullut Heijastuksin matkaan!