TAPAHTUMAT

TULEVAT TAPAHTUMAT   

  SÄÄNNÖLLINEN VIIKKOTOIMINTA tapahtuu Studio Haaveessa, Jyväskylän keskustassa osoitteessa: Yliopistonkatu 26F (2.kerros). Studio Haave on kaunis ja tunnelmallinen joogastudio Jyväskylän ytimessä, mutta silti omassa rauhassaan.

   Lämpimästi tervetuloa nauttimaan Haaveen levollisesta tunnelmasta ja ihanasta energiasta!

  HELMIKUUSSA: 

  • Kasvojoogaa kotona online kurssi, lisätietoja ja oman paikan kurssille saat: TÄSTÄ.  Huom: Kurssin kaikki harjoitukset ovat käytössäsi koko kevään ajan, 31.5. asti. Koko kurssin hinta 39e. 
  • Yinjoogaa kotona online kurssi, lisätietoja ja oman paikan kurssille saat: TÄSTÄ.  Kurssi sisältää 10 tuntia lempeää ja rentouttavaa yinjoogaa. Kaikki harjoitukset ovat käytössäsi 31.5. asti. Hinta 49e.

  MAALISKUUSSA Studio Haaveessa: 

  • Kasvojoogaa & Yinjoogaa kurssi alkaa maanantaina 11.3. klo 17.30-19. Kurssin aikana pääset nauttimaan sekä rentouttavasta kasvojoogasta että lempeästä yinjoogasta. Illan päättää aina rentoutus makuuasennossa leväten. Kokoonnumme maanantaisin 3 kertaa (11.3., 18.3. ja 25.3.) klo 17.30-19, kurssin hinta on 59e. Jos paikkoja jää, mukaan voi tulla kertamaksulla 25e. Kurssi sopii hyvin myös joogaan tutustuville. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan kasvojoogan ja yinjoogaan ihanasta yhteisvaikutuksesta! 3 paikkaa vapaana. 
  • Äänimaljarentoutus torstaina 14.3. klo 17.30-18.30. Äänimaljarentoutus perustuu resonoinnin eli myötävärähtelyn periaatteeseen. Äänimaljojen värähtely menee syvälle kehomme kudoksiin ja aina soluihin asti. Ihmisessä on noin 70% vettä, joten kehomme resonoi vahvasti äänimaljojen värähtelylle. Värähtely syvärentouttaa sekä kehoa että mieltä. Käytössäni on käsintaotut, aidot Tiibetiläiset äänimaljat, jotka olen valinnut harmonisesti soivaksi kokonaisuudeksi. Äänimaljojen lisäksi soitan muutamia muitakin kaunisäänisiä ja rentouttavia soittimia. Äänimaljarentoutus sopii erinomaisesti juuri iltaan, sillä se rauhoittaa hermostoa ja luo mahdollisuuden levollisille yöunille. Illan hinta 20e. 3 paikkaa vapaana. 

  JOOGAA HELPOSTI KOTONA? 

  • Yinjoogaa kotona - online joogakurssi 22.1.-21.2.2024. Jo neljä kertaa toteutunut suosittu joogakurssimme starttaa jälleen tammikuussa! Tällä kurssilla keskitymme rentouttavaan ja kehoa hoitavan yinjoogaan. Lempeä jooga laskee stressitasoja, antaa keholle avaavaa liikettä, luo mahdollisuuden levollisille yöunille ja tarjoaa rauhoittavan hetken kuulostella omaa sisimpää. Yinjoogaa kotona joogakurssilla pääset osallistumaan online tunneille facebook-liven kautta suljetussa kurssiryhmässä. Kaikki live-tunnit jäävät ryhmään ja voit katsoa niitä oman aikataulusi mukaan koko kevään ajan, aina 31.5. asti. Kurssi sisältää yhteensä 10 harjoitusta (2 tuntia viikossa, 5 viikon ajan). Livetunnit pidetään kurssin omassa facebook-ryhmässä ja kaikista tunneista jää sinulle myös tallenne. Yinjoogaa kotona joogakurssi sopii jokaiselle - myös aloittelijoille. Kurssi toteutuu yhteistyössä: Sanna Bjurström / Sydämen polku. Kurssin hinta 49e. Oman kurssipaikan saat: verkkokaupasta.
  • Kasvojoogaa kotona - online joogakurssi 15.1.-22.2.2024. Jo kolme kertaa toteutunut kasvojoogaa kurssi on ollut asiakkaiden suosikki! Nyt kevään kurssi on uudistunut ja ensimmäisellä viikolla opettelemme 25 kasvojoogaliikettä, joiden avulla opit tekemään kasvojoogaa eri kasvojen alueisiin. Jokaisesta liikkeestä tulee oma selkeä video. Seuraavilla viikoilla teemme kerran viikossa kokonaisvaltaisen kasvojoogaharjoituksen, jonka aikana käymme koko kasvojen alueen läpi monipuolisesti. Yhteensä näitä harjoituksia on 5 kertaa. Voit osallistua harjoituksiin joko livenä kurssiryhmässä tai tehdä harjoitukset oman aikataulusi mukaan tallenteelta. Kaikki harjoitukset ovat käytössäsi koko kevään ajan 31.5. asti. Kurssin tavoitteena on oppia kasvojoogan säännöllinen tekeminen itsenäisesti kotona, jolloin voit kohdistaa oman harjoituksen juuri niihin kohtiin kasvoillasi, mihin erityisesti toivot vaikutusta. Kurssi sopii kaikenikäisille kasvojen luonnonmukaisesta kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Et tarvitse aikaisempaa joogataustaa. Kurssin hinta 39e. Oman kurssipaikan saat: verkkokaupastani.

  SEURAAVAT RETRIITIT & JOOGALOMAT:    

  • Jooga- & Hyvinvointiloma Pärnussa 22.-26.5.2024. Haluaisitko nauttia Pärnun tunnelmallisesta kaupungista, upeasta kylpylästä merenrannalla ja rentouttavasta ohjelmasta? Tule mukaan Jooga- & Hyvinvointilomalle viettämään pidennetty viikonloppu Pärnussa nauttien hyvinvointiasi lisäävästä ohjelmasta ja ihanasta seurasta. Tälle matkalle voit lähteä yhdessä ystävän tai puolison kanssa tai yhtä hyvin yksin. Yhteistä ohjelmaa on päivittäin ja aikaa on myös nauttia Pärnun aarteista omatoimisesti juuri itseäsi kutsuvalla tavalla. Lähtisitkö kävelylle upealle rantabulevardille ja nauttisit virkistävästä merivedestä? Tai vietätkö päivän kylpylässä ihanista hemmotteluhoidoista nauttien? Entä kutsuuko sinua tunnelmallisen keskustan viehättävät putiikit ja edulliset kahvilat? Pärnu on yksinkertaisesti upea - se täytyy itse kokea! Lisätietoja reissusta löydät: TÄSTÄ.  
  • Valossa - lempeä joogaretriitti naisille 14.-16.6.2024. Alkukesän taianomainen valo, naisten välinen yhteisöllisyys, rentouttava ohjelma, upeat puitteet ja herkullinen ruoka - tätä kaikkea tarjoaa sinulle Valossa - lempeä joogaretriitti naisille. Olet lämpimästi tervetullut mukaan retriitille, jolloin unohdamme arjen kiireet ja pysähdymme itsemme ja oman hyvinvoinnin äärelle. Vietämme viikonlopun kauniissa ja ihanan tunnelmallisessa Paikka Pappilassa, joka sijaitsee rauhallisessa miljöössä Kinnulassa, Keski-Suomessa. EARLYBIRD-hinta voimassa 4.4. asti, mikäli paikkoja riittää. Lisätietoja retriitistä löydät: TÄSTÄ. 

   YINJOOGAOHJAAJAKOULUTUS: 

  • Studio Haaveen Levon Yinjoogaohjaajakoulutus (100h) alkaa 16.2.2024 Jyväskylässä! Tämä koulutus on sinulle, joka haluat ohjata omia yinjoogatunteja laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja juuri omalla persoonallasi. Tämä koulutus on myös sinulle, joka haluat syventää omaa yinjoogapolkuasi ilman ohjaajana toimimista. Levon Yinjoogaohjaajakoulutus on kokemuksellinen matka kohti omaa opettajuutta. Tällä matkalla on lempeästi aikaa tutkailla, pohtia, kasvaa ja kehittyä. Koulutuksen opettajat tukevat jokaisen omaa kasvua yinjoogaohjaajaksi rakkaudella kannustaen. Koulutuksen yhtenä tärkeänä osana on myös taito ohjata rentoutuksia, hengitysharjoituksia, meditaatioita ja luoda monipuolisia yinjoogakokonaisuuksia. Pääset myös itse nauttimaan näistä ihanista harjoituksista koko koulutuksen ajan! Koulutus tuo elämääsi upean joogaryhmän, iloa, valoa ja kenties uusia ystäviä. Lue lisää koulutuksesta: Tästä. TÄYNNÄ. Seuraava koulutus alkaa syksyllä 2024. Jos haluat saada syksyn koulutuksesta ensimmäisenä lisätietoja, laita minulle sähköpostia. 

  Kaikista tapahtumista saat lisätietoja suoraan Eeva-Marialta tai Heijastuksin facebook-sivulta. 

  Ilmoittautumiset: heijastuksin@gmail.com (nimi+puhelinnumero). 

  Maksuvälineenä joogaan käy myös liikuntaedut: Epassi, Edenred ja SmartumPay.

  Olet sydämellisesti tervetullut Heijastuksin matkaan!