TAPAHTUMAT

Tulevat tapahtumat 


Olet lämpimästi tervetullut mukaan: 

  SÄÄNNÖLLINEN VIIKKOTOIMINTA tapahtuu Jyväskylän keskustassa, Yliopistonkatu 26F.  

  ELOKUUSSA:

  • Joogaa aloittelijoille - maanantaisin klo 17.30-18.30 Jyväskylän keskustasta. Tämä kurssi sopii kaikille joogasta kiinnostuneille, jotka haluavat löytää joogakipinän elämäänsä. Ja mikä parasta: kurssin jälkeen voit jatkaa joogaamista helposti myös kotona, sillä tulet oppimaan useita, monipuolisia joogasarjoja, joita voit tehdä jatkossa kotona. Kokoonnumme 4 kertaa (15.8., 22.8., 5.9. ja 12.9.) ja kurssin hinta on: 52e. Jos paikkoja jää, voit tulla mukaan myös kertamaksulla: 15e. Bonus: yhdellä joogatunnilla pääset kokemaan myös ihanan äänimaljarentoutuksen. TÄYNNÄ
  • Ihana ilta YIN - joogakurssi maanantaisin klo 19-20 Jyväskylän keskustassa. Luvassa hoitavaa ja palauttavaa YIN joogaa, joka vie sinut oman kehosi äärelle kuuntelemaan rakkaudella kehosi viestejä. YIN - joogakurssi sopii kaikille, myös aloittelijoille. YIN jooga rauhoittaa kokonaisvaĺtaisesti kehoa ja mieltä ja se sopii erittäin hyvin illan viimeiseksi harjoitukseksi. Joogatunneille: 22.8., 29.8. ja 5.9., voit tulla mukaan myös kertamaksulla: 15e. Joogatunneilla käytetään myös puhtaita eteerisiä öljyjä diffuuserissa, jotka vahvistavat ja tukevat tunnin rauhallista teemaa. Tämä iltatunti luo mahdollisuuden levollisille yöunille. 
  • Chakrajoogaa -  keskiviikkoisin klo 17.45-19 Jyväskylän keskustassa. Tällä kurssilla huomioimme erityisesti kehomme energiakeskuksia ja avaamme niitä lempeästi joogan avulla. Kurssin aikana tulet oppimaan chakroista monipuolisesti. Mitä chakrat ovat? Miten chakrat vaikuttavat hyvinvointiimme? Kuinka joogan avulla voimme hoitaa ja tasapainoittaa chakrojamme? Teemme myös meditaatioita ja hengitysharjoituksia, joilla hellimme chakroja. Kurssilla käytätään puhtaita eteerisiä öljyjä, jotka tukevat chakrojen hyvinvointia. Joogatunneille: 24.8., 31.8. ja 7.9., voit tulla mukaan myös kertamaksulla: 17e. 
  • Äänimaljarentoutus tiistaina 23.8. klo 18-19 Jyväskylän keskustassa. Tule nauttimaan äänimaljojen hoitavasta ja rentouttavasta vaikutuksesta. Äänimaljarentoutuksessa saat levätä viltin alla nauttien maljojen kauniista ja rauhoittavasta äänimaisemasta. Illan hinta 20e. TÄYNNÄ 
  • Rakkaudella - ryhmä alkaa torstaina 25.8. klo 17.30-20. Rakkaudella - ryhmä on Sinulle sisko, joka kaipaat naisten välistä yhteyttä, omaa voimaa ja rohkeutta, itsemyötätunnon vahvistamista, rakkautta ja valoa. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa koko syksyn ajan, yhteensä 5 kertaa. Jokainen kerta on uniikki ja tämän matkan aikana tulet saamaan vahvistusta oman sydämesi kuuntelemiselle ja juuri sinun näköiselle polulle. Osallistumismaksu koko syksylle on 123e. 

  SYYSKUUSSA:

  • Vahvistu & Palaudu Joogakurssi Online 1.-30.9. Kurssi tapahtuu suljetussa facebook-ryhmässä ja joogatuntien tallenteet ovat käytössäsi koko loppuvuoden. Kurssi sisältää rauhoittavaa YIN-joogaa, dynaamista hathajoogaa ja pehmeää flow-joogaa. Kurssin hinta on 39e ja se sisältää yhteensä 9 joogatuntia + 3 rentouttavaa extraharjoitusta = 12 harjoitusta. Kurssi toteutuu yhteistyössä: Sydämen Polku. 
  • City Joogaretriitti Jyväskylän keskustassa sunnuntaina 11.9. klo 10-17. Luvassa on rentouttava ja voimaannuttava joogapäivä ihanassa seurassa. Joogan lisäksi pääset nauttimaan äänimaljarentoutuksesta. Retriittipäivän hinta on 77e. Bonuslahja: 28.8. mennessä paikan varanneet saavat lahjaksi Vahvistu & Palaudu Online Joogakurssin (arvo 39e). Cityretriitti toteutuu yhteistyössä: Sydämen Polku. 
  • Luonnon rauhaa & energiaa Joogaretriitti Posiolla 16.-18.9. Tämä upea viikonloppu on suunnattu juuri Sinulle ihana nainen, joka kaipaat palautumista, omaa aikaa ja hemmottelua itsellesi. Retriitti toteutuu parhaaseen ruska-aikaan, joten pääset nauttimaan huikean kauniista Lapin ruskasta ja luonnon rauhoittavasta energiasta. Hinta 389e sisältäen kaiken: majoituksen saunallisessa rantahuvilamökissä, ruokailut ja monipuolisen ohjelman kauniissa joogasalissa ja ulkona luonnossa.  Lisätietoja löydät Retriitit sivulta. 

  Lisätietoja kaikista tapahtumista saat Eeva-Marialta tai Heijastuksin facebook-sivulta. 

  Ilmoittautumiset: heijastuksin@gmail.com (nimi+puhelinnumero). 

  Sydämellisesti tervetuloa Heijastuksin matkaan! 

  Ps. Maksuvälineenä käy myös Epassi, Edenred ja Smartum (Jooga).