TAPAHTUMAT

TULEVAT TAPAHTUMAT   

  SÄÄNNÖLLINEN VIIKKOTOIMINTA tapahtuu Studio Haaveessa, Jyväskylän keskustassa osoitteessa: Yliopistonkatu 26F (2.kerros). Studio Haave on kaunis ja tunnelmallinen joogastudio Jyväskylän ytimessä, mutta silti omassa rauhassaan.

   Lämpimästi tervetuloa nauttimaan Haaveen levollisesta tunnelmasta ja ihanasta energiasta!

  LOKAKUUSSA

  • Kasvojooga-kurssi maanantaisin klo 17.30-18.30 (23.10.-13.11.). Kurssi sopii kaikille kasvojen hyvinvoinnista ja kauneudesta kiinnostuneille. Kurssilla opit tekemään monipuolisesti kasvojoogaharjoituksia ja voit jatkaa harjoituksia helposti kotona myös kurssin jälkeen. Kurssimaksu 52e (4 kertaa). Jos paikkoja jää, mukaan voi tulla myös kertamaksulla 15e. 
  • Aroma yinjoogakurssi maanantaisin klo 19-20 (23.10.-13.11.). Lempeää ja rauhallista yinjoogaa yhdistettynä rentouttaviin eteerisiin öljyihin. Kurssi sopii kaikille, myös joogaan tutustuville. Kurssimaksu 52e (4 kertaa). Jos paikkoja jää, mukaan voi tullaa myös kertamaksulla 15e. Huom: 2 paikkaa vapaana. 

  MARRASKUUSSA: 

  • Äänimaljarentoutus torstaina 2.11. klo 19-20. Hinta 20e.
  • Rumpurentoutus torstaina 9.11. klo 18-19. Hinta 20e.
  • Lempeä aromajoogakurssi maanantaisin klo 17.30-18.30 (20.11.-4.12.) Kurssilla teemme lempeää hathaa sekä rentouttavaa yinjoogaa. Käytämme myös eteerisiä öljyjä harjoituksen tukena. Kurssi sopii hyvin myös joogaan tutustuville. Kurssimaksu 39e (3 kertaa). Jos paikkoja jää mukaan voi tullaa myös kertamaksulla 15e. 
  • Äänimaljarentoutus kynttilänvalossa maanantaina 27.11. klo 19-20. Hinta 20e. 
  • Kynttiläjooga & Rumpurentoutus torstaina 30.11. klo 17.30-19. Lempeää yinjoogaa ja rumpurentoutus tunnelmallisessa kynttilänvalossa. Hinta 25e. Lämpimästi tervetuloa laskeutumaan adventtiajan tunnelmaan! 

  JOULUKUUSSA:  

  • Kynttiläjooga & Äänimaljarentoutus torstaina 7.12. klo 17.30-19. Lempeää yinjoogaa ja äänimaljarentoutus tunnelmallisessa kynttilänvalossa. Hinta 25e. Lämpimästi tervetuloa laskeutumaan joulun tunnelmaan!

  JOOGAA KOTONA? 

  • Yinjoogaa kotona - online joogakurssi 11.9.-15.10.23. Jo kolme kertaa toteutunut suosittu joogakurssimme starttaa jälleen syyskuussa! Jokainen kurssi on uniikki sisällöltään ja tällä kurssilla keskitymme rentouttavaan ja kehoa hoitavan yinjoogaan Lempeä jooga laskee stressitasoja, antaa keholle avaavaa liikettä, luo mahdollisuuden levollisille yöunille ja tarjoaa rauhoittavan hetken kuulostella omaa sisimpää. Yinjoogaa kotona joogakurssilla pääset osallistumaan online tunneille facebook-liven kautta suljetussa kurssiryhmässä. Kaikki live-tunnit jäävät ryhmään ja voit katsoa niitä oman aikataulusi mukaan koko syksyn ajan, aina 31.12. asti. Kurssi sisältää yhteensä 10 harjoitusta: 9 tuntia lempeää yinjoogaa sekä syvärentouttavan jooganidra-harjoituksen. Livetunnit pidetään kurssin omassa facebook-ryhmässä ja kaikista tunneista jää sinulle myös tallenne. Yinjoogaa kotona joogakurssi sopii jokaiselle - myös aloittelijoille. Kurssi toteutuu yhteistyössä: Sanna Bjurström / Sydämen polku. Hinta 49e. Oman kurssipaikan saat: verkkokaupasta

  SEURAAVAT RETRIITIT & JOOGALOMAT:   

  • Valon taikaa 2024 - lempeä joogaretriitti naisille 12.-14.1.24., Paikka Pappilassa Kinnulassa. Haluatko ottaa vastaan vuoden 2024 vahvistaen omaa valoasi ja kuunnellen omaa sisimpääsi? Kaipaatko rentoutumista, lepoa ja voimannuttavien naisten seuraa? Viikonlopun aikana pääset nauttimaan monipuolisesta Sinua hemmottelevasta ohjelmasta: lempeästä joogasta, äänimaljarentoutuksesta, luontomeditaatiosta ja hemmottelusaunasta. Pääset myös ohjatusti visioimaan ja luomaan uuden vuoden unelmiasi sydämestäsi käsin. Mahdollisuus myös nauttia avantouinnista. Lisätietoja retriitistä löydät TÄSTÄ. Retriitti on TÄYNNÄ. Voit ilmoittautua varalle. 
  • Jooga- & hyvinvointiloma Teneriffalla 31.1-7.2.24. Lämpimästi tervetuloa mukaan jooga- ja hyvinvointilomalle aurinkoiselle Teneriffalle Puero de la Cruzin viehättävään kaupunkiin! Matkalla voit yhdistää aurinkoloman sekä pikkukaupungin ostosmahdollisuudet ja nähtävyydet. Tälle matkalle voit lähteä yhdessä ystävän tai puolison kanssa tai yhtä hyvin yksin. Yhteistä ohjelmaa on päivittäin ja aikaa on myös nauttia Teneriffan aarteista omatoimisesti juuri itseäsi kutsuvalla tavalla. Loman aikana pääset nauttimaan lempeästä joogasta ja rentouttavista harjoituksista ammattitaitoisten joogaopettajien ohjauksessa. Joogaloman ohjelma sopii jokaiselle – myös joogaan tutustuville. Joogan lisäksi pääset osallistumaan hyvinvointia lisääviin lempeisiin harjoituksiin, kuten läsnäolo-, meditaatio- ja rentoutumisharjoituksiin. Matka toteutuu yhteistyössä Sydämen polku / Sanna Bjurström. Vastuullisena matkanjärjestäjänä on Tilausmatkat Oy. Lue lisää matkasta: TÄÄLTÄ. HUOM: EARLYBIRD-HINTA voimassa 30.9. asti. 

  YINJOOGAOHJAAJAKOULUTUS: 

  • Studio Haaveen Levon Yinjoogaohjaajakoulutus (100h) alkaa 16.2.2024 Jyväskylässä! Tämä koulutus on sinulle, joka haluat ohjata omia yinjoogatunteja laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja juuri omalla persoonallasi. Tämä koulutus on myös sinulle, joka haluat syventää omaa yinjoogapolkuasi ilman ohjaajana toimimista. Levon Yinjoogaohjaajakoulutus on kokemuksellinen matka kohti omaa opettajuutta. Tällä matkalla on lempeästi aikaa tutkailla, pohtia, kasvaa ja kehittyä. Koulutuksen opettajat tukevat jokaisen omaa kasvua yinjoogaohjaajaksi rakkaudella kannustaen. Koulutuksen yhtenä tärkeänä osana on myös taito ohjata rentoutuksia, hengitysharjoituksia, meditaatioita ja luoda monipuolisia yinjoogakokonaisuuksia. Pääset myös itse nauttimaan näistä ihanista harjoituksista koko koulutuksen ajan! Koulutus tuo elämääsi upean joogaryhmän, iloa, valoa ja kenties uusia ystäviä. Lue lisää koulutuksesta: Tästä. Paikkoja rajoitetusti.


  Kaikista tapahtumista saat lisätietoja suoraan Eeva-Marialta tai Heijastuksin facebook-sivulta. 

  Ilmoittautumiset: heijastuksin@gmail.com (nimi+puhelinnumero). 

  Maksuvälineenä joogaan käy myös liikuntaedut: Epassi, Edenred ja SmartumPay.

  Olet sydämellisesti tervetullut Heijastuksin matkaan!