PALVELUT

Mitä Heijastuksin tarjoaa?

Heijastuksin tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia keholle ja mielelle. Asiakkaina ovat sekä yritykset että yksityishenkilöt ympäri Suomea. Säännölliset joogatunnit, äänimaljarentoutukset ja workshopit tapahtuvat tunnelmallisessa ja kauniissa Studio Haaveessa, Jyväskylän keskustassa. Voit kutsua Heijastuksin vierailemaan myös omalle paikkakunnallesi. 

Voimaannuttavia ja suosittuja naisten hyvinvointiretriittejä järjestetään eri puolella Suomea ja ulkomailla nautimme Jooga- & hyvinvointilomista laadukkaissa kohteissa. Näet kaikki tulevat tapahtumat: Tapahtumat - sivulta ja Heijastuksin facebook-sivuilta.  

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!


JOOGA

Eeva-Marian ohjaama jooga on lempeää ja rakkaudellista, kaikille sopivaa joogaa. Tunneilla pysähdymme kuuntelemaan kehomme viestejä ja käännymme sisäänpäin kohti rauhan tilaa. Joogan vaikutukset ovat kokonaisvaltaisia: jooga rauhoittaa hermostoamme, hoitaa fyysistä kehoamme sekä antaa meille mahdollisuuden hiljentyä. Eeva-Maria ohjaa hatha-, yin-, kasvo- sekä aromajoogaa. Keväällä ja kesällä Heijastuksin tarjoaa myös metsäjoogaa luonnon helmassa.


ÄÄNIMALJARENTOUTUS

Äänimaljarentoutus on upea, rentouttava kokemus. Tiibetiläisten äänimaljojen vaikutus perustuu resonoinnin eli myötävärähtelyn periaatteisiin. Ihmisessä on noin 70% vettä ja äänimaljojen värähtely kulkeutuu syvälle kehomme kudoksiin, aina soluihin asti. Värähtely syvärentouttaa sekä kehoa että mieltä. Heijastuksin käytössä on käsintaotut Tiibetiläiset äänimaljat, jotka Eeva-Maria on valinnut harmonisesti soivaksi kokonaisuudeksi. Kesällä Heijastuksin tarjoaa äänimaljarentoutuksia myös metsässä. 


ÄÄNIMALJAHOITO

Äänimaljahoito on kokonaisvaltaisesti rentouttava hemmotteluhoito. Hoidossa äänimaljoja soitetaan sekä kehon päällä että kehon vieressä. Äänimaljojen rentouttava vaikutus perustuu myötävärähtelyyn, jossa äänimaljojen rentouttava värähtely kulkee kehoamme pitkin aina solutasolle asti. Äänimaljahoito on energeettisesti puhdistava ja kehoa lempeästi hoitava. Eeva-Maria tekee äänimaljahoitoja muutaman kerran kuukaudessa Studio Haaveessa, voit tiedustella vapaita aikoja laittamalla viestiä. 


YKSITYISTUNNIT

Haluatko tutustua tai syventää joogatietämystäsi rauhallisesti yksityistunnilla? Voit tilata itsellesi juuri sinulle räätälöidyn yksityistunnin tai rentoutumishetken. Yksityistunnit tapahtuvat Studio Haaveessa tai helposti zoomin välityksellä. Yksityistunnilla voimme keskittyä esimerkiksi juuri sinulle sopiviin jooga-asanoihin, tutkailla joogatekniikka tai rentoutua yinjoogan parissa. Kasvojoogan yksityistunnit ovat loistava tapa saada yksilöllistä ohjausta kasvojoogan vaikutuksista omien kasvojen haastekohtiin. 


MEDITAATIOT & RENTOUTUKSET

Ohjatuissa meditaatioissa on mahdollista rentoutua ja pysähtyä oman itsensä äärelle. Eeva-Marian lempeä, intuitiivinen ohjaus on turvallista, kehoa rauhoittavaa ja voimaannuttavan rakkaudellista. Meditaatioiden yhteydessä voidaan käyttää myös eteerisiä öljyjä, tiibetiläisiä äänimaljoja tai voimarumpua, jonka Eeva-Maria on itse valmistanut. Tärkeintä on levollinen olotila meditaation jälkeen. 


HYVINVOINTIRETRIITIT & JOOGALOMAT

Heijastuksin järjestää valovoimaisia ja voimaannuttavia retriittejä naisille ympäri Suomea ja rentouttava joogalomia ulkomailla mielenkiintoisissa kohteissa. Heijastuksin tekee myös yhteistyötä useiden eri toimijoiden ja yritysten kanssa. Tulevat hyvinvointiretriitit löydät Retriitit sivulta ja ulkomailla tapahtuvat jooga- & hyvinvointilomat löydät täältä. 


YRITYKSILLE 

Heijastuksin tarjoaa palveluita erikokoisille yrityksille ympäri Suomea. Työyhteisön hyvinvointipäivän ohjelmaksi sopii esimerkiksi äänimaljarentoutus, lempeä joogatunti tai palauttava rentoutusharjoitus. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän yritykselle sopiva hyvinvointikokonaisuus. Yritysten palveluihin voi tutustua lisää tästä. 


POLTTARIT & NAISTEN JUHLAT

Etsitkö ohjelmaa polttareihin tai naisten juhliin? Heijastuksin kautta voit tilata juhliisi esimerkiksi skumppajoogaa, viinijoogaa tai voimaannuttavan naistenpiiriseremonian. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän juhliin ainutlaatuinen ja unohtumaton kokemus. 


JOOGAKOULUTUS

Heijastuksin kouluttaa uusia Levon Yinjoogahjaajia (100h) Studio Haaveessa Jyväskylässä. Koulutusryhmiä alkaa vuodessa kaksi: elokuussa ja tammikuussa. Koulutus toteutuu yhteistyössä Sydämen polku Sannan kanssa. Lisätietoja koulutuksesta löydät: tästä. 

Asiakkaat kertovat:"Meditaatiot olivat ihania. Pääsin Eeva-Marian johdattelemana sinne tyyneyden mereen, nolla pisteeseen mihin mieleni ei usein pääse."

"Eeva-Maria on ihana, säteilevä, turvallinen ja rakastava ohjaaja. Sinun ääntäsi on ihana kuunnella ohjauksissa. Ohjasit retriittiämme rakkaudella kuin lintuemo." 

"Joogan jälkeen oma keho tuntui joustavalta ja kevyemmältä."

"Retriitin ohjelma oli ihanan monipuolinen ja upea kokonaisuus. Eeva-Marian upeasti luoma tunnelma kaikkine pienine yksityiskohtineen oli järisyttävän hieno kokemus. Sain Eeva-Marian ohjauksessa vastauksia ja luottamusta elämään. Olet ihana!"


"Tulin joogaan aina aika väsyneenä ja kiireisen tuntuisena. Kiire ja väsymys jäi joogaan. Tunnelma oli vastaanottava ja lämmin. Mieli rentoutui täysin ja keho sai kauan kaivattua liikettä."

"Kiitos ilosta, energiasta ja lempeästä ohjauksesta. Kiitos läsnäolosta. Tapasi ohjata on kutsuva." 

"Parasta kurssissa oli se ihana tunne, mikä kasvoille ja mielelle jäi aina kun kasvojoogaharjoitus oli tehty."

"Joogaretriitin ohjelma oli todella monipuolinen ja ihana. Erilaisia kokemuksia sai sai tosi paljon. Oli riittävän väljä aikataulu, että sai levätä ja vain ollakin. Sai olla oma itsensä, ihanan fiiliksen loit retriittiin."


"Eeva-Marialla on aivan ihana ääni, rauhallinen, levollinen ja seesteinen - tuot rauhallisuutta ja levollisuutta läsnäolollasi."

"Aromajoogakurssin vaikutuksena leposyke on laskenut ja yöuni on parempi. Myös mieli on levollisempi. Muutenkin on ollut ihana tunnelma."

"Kiitos hienovaraisesta ohjauksesta, joka johti merkittäviin oivalluksiin ja muutoksiin."

"Suuri kiitos retriitistä - todella täydellinen viikonloppu! Itselleni teki ihmeitä, näin lyhyessä ajassa."