KOULUTUS

Levon Yinjoogaohjaajakoulutus 2024 (100h) TÄYNNÄ

Oletko unelmoinut omien yinjoogatuntien ohjaamisesta tai haluaisitko syventää omaa joogapolkuasi? Lämpimästi tervetuloa mukaan Levon Yinjoogaohjaajakoulutukseen (100h). Koulutus alkaa helmikuussa Studio Haaveessa Jyväskylässä. 

Tämä koulutus on sinulle, joka haluat ohjata omia yinjoogatunteja laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja juuri omalla persoonallasi. Tämä koulutus on myös sinulle, joka haluat syventää omaa yinjoogapolkuasi juuri itseäsi varten.

Levon Yinjoogaohjaajakoulutus on kokemuksellinen matka kohti omaa opettajuutta. Tällä matkalla on lempeästi aikaa tutkailla, pohtia, kasvaa ja kehittyä. Koulutuksen opettajat tukevat jokaisen omaa kasvua yinjoogaohjaajaksi rakkaudella kannustaen. Koulutuksen yhtenä tärkeänä osana on myös taito ohjata rentoutuksia, hengitysharjoituksia, meditaatioita ja luoda monipuolisia yinjoogakokonaisuuksia. Pääset myös itse nauttimaan näistä ihanista harjoituksista koko koulutuksen ajan! Koulutus tuo elämääsi upean joogaryhmän, iloa, valoa ja kenties uusia ystäviä.

KOULUTUSPÄIVÄT: 

Oma harjoittelu alkaa tammikuussa Yinjoogaa kotona online kurssin myötä.

Kontaktiopetus Haaveessa: 

  • pe-su 16.-18.2.2024

  • pe-su 22.-24.3.2024

  • pe-su 19.-21.4.2024

  • pe-su 17.-19.5.2024 

    perjantaisin klo 17-20.30, lauantaisin klo 9-18, sunnuntaisin klo 9-17

Koulutukseen sisältyy yhteensä 12 lähiopetuspäivää tunnelmallisessa Studio Haaveessa, Jyväskylän keskustassa. Sairaspoissaolon vuoksi voit olla mukana koulutuksessa zoomiin välityksellä, muuten on tärkeää osallistua jokaiseen koulutuspäivään paikan päällä. 

Koulutus sisältää myös itsenäisiä opiskelutehtäviä, opetusharjoittelun omalle pienryhmälle ja lopputyön. Yksi tärkeä osa koulutusta on oma yinjoogaharjoitus, jota syvennämme säännöllisellä omalla harjoittelulla koko koulutuksen ajan. Koulutuksesta saat Yinjoogaohjaajan pätevyyden (100h) ja todistuksen. 

SISÄLTÖ:

- Yinjoogan tausta ja teoria, 5 elementin merkitys

- Yinjoogan tärkeimmät asanat, asanoiden avustus ja apuvälineet

- Turvallisen yinjoogaharjoituksen luominen 

- Kehon yksilöllinen liikelaajuus ja sen huomioiminen ohjauksessa

- Tuntien suunnittelu, rakenne, erilaiset teemat sekä monipuolisten tuntien & workshoppien ohjaus

- Ohjaajan oma persoonallisuus, äänenkäyttö ja ryhmän kannattelu

- Hengitys- ja läsnäoloharjoitukset

- Rentoutusharjoitusten ja meditaatioiden ohjaus

- Kehon energiakeskuskusten (Chakrojen) vaikutus hyvinvointiin ja siihen miten voimme yinjoogan avulla tasapainottaa chakroja

- Online joogatuntien suunnittelu & ohjaus

- Ohjaajan vastuu ja ammattietiikka

- Markkinointi ja hinnoittelu, joogayrittäjänä toimiminen

KENELLE? Koulutus sopii kaikenikäisille yinjoogasta kiinnostuneille, jotka haluavat syventää omaa joogapolkuaan. Koulutukseen osallistuvilla tulee olla jo omaa kokemusta joogan harjoittamisesta. Koulutuksesta saat valmiuden ohjata ammattitaitoisesti omia yinjoogaryhmiä juuri omana ainutlaatuisena itsenäsi. Voit osallistua koulutukseen myös oman joogapolun vahvistamiseksi ilman toimimista joogaohjaajana.  

HINTA: Koulutuksen hinta on 1279e (sis. alv 24%), koulutuksen voi maksaa 1-4 erässä. Varausmaksu 150e maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksua ei palauteta. HUOM: Koulutus on täynnä. Seuraava koulutus alkaa syksyllä 2024, voi ilmoittaa kiinnostuksen siihen laittamalla minulle sähköpostia.

HINTA SISÄLTÄÄ: 

- 12 lähiopetuspäivää Studio Haaveessa ja laadukkaiden joogavälineiden käytön

- Etätehtävät, opetusharjoittelun ja lopputyön tarkistamisen

- Kahden opettajan kannustavan ja rakaudellisen tuen koko koulutuksen ajan 

- Kattavan opetusmanuaalin sinulle valmiiksi tulostettuna

- Yinjoogaa kotona online kurssin (arvo 49e)

- Yhteisen whatsapp-ryhmän, jonka avulla pidämme helposti yhteyttä toisiimme koko koulutuksen ajan

- Valokuvauksen päätöskerralla toukokuussa. Tulet saamaan itsestäsi kauniin joogakuvan lahjaksi valokuvaajan ottamana. 

- Todistuksen 

Huom: Jos haluat opiskella syväntääksesi omaa yinjoogapolkuasi ilman toimimista ohjaajana, etkä tarvitse todistusta koulutuksesta, niin opetusharjoittelu ja lopputyö ovat vapaaehtoisia.

OPETTAJAT: Koulutuksen opettajina toimivat joogaopettajat ja hyvinvointialan yrittäjät Eeva-Maria Lepoaho ja Sanna Bjurström. Molempia ohjaajia yhdistää rakkaus joogaan ja pehmeä liikekieli. Studio Haave on Sannan ja Eeva-Marian oma joogastudio Jyväskylän keskustassa. Studiolle on helppo saapua myös julkisilla kauempaa ja kaikki tarvittavat joogavälineet löytyvät paikanpäältä. 

Eeva-Maria on opiskellut Joogaopettajaksi (250h) Kylli Kukkin Joogakoulu Shantissa Helsingissä ja syventänyt omaa joogaosaamistaan sen jälkeen kasvojooga- ja yinjoogakoulutusten parissa. Eeva-Maria on myös Sosionomi (AMK), energiahoitaja ja äänimaljahoitaja. Eeva-Marian tunneilla huomioidaan ihminen kokonaisvaltaisesti. 

Sanna on opiskellut joogaopettajaksi (RYT 295h) Kaisa Kärkkäisen Heartful yoga joogaopettajakoulutuksessa (RYT200h) sekä Anne Slåenin opissa lasten ja nuorten joogaopettajaksi (RYT 95h). Tämän lisäksi Sanna on tunnevyöhyketerapeutti, lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja (40op) sekä varhaiskasvatuksen opettaja (KK). Joogatunneilla Sanna hyödyntää eri koulutuksistaan saamaa tietoa ja oppia monipuolisesti. 

KOULUTUKSESSA PAINOTAMME:

- Kokemuksellista oppimista

- Luovuutta

- Yhteisöllisyyttä

- Jakamista & kokemista yhdessä

- Jokaisen omaa persoonallista tapaa ohjata 

- Jokaisen vahvuuksien tukemista

- Rakkaudellista läsnäoloa

HAE MUKAAN KOULUTUKSEEN: Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla (studiohaave@gmail.com) koulutuksen opettajille, jossa kerrot:

- Miksi haluat mukaan koulutukseen?

- Millainen joogatausta sinulla on?

- Mitä jooga merkitsee sinulle? 

LISÄTIETOJA & ILMOITTAUTUMISET: studiohaave@gmail.com / Eeva-Maria ja Sanna. Ilmoittautuessa tarvitsemme seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero ja monessa erässä haluat maksaa koulutuksen. 

Paikkoja koulutukseen on yhteensä vain 10, sillä haluamme pitää ryhmän juuri sopivan kokoisena, jotta jokaisella on mahdollisuus yksilölliseen kohtaamiseen ja tarvittavaan tukeen omalle joogamatkalle. Ryhmässä on mahdollisuus tutustua toisiin ja saada myös ihania, uusia joogaystäviä elämään. HUOM: Koulutus on täynnä. Seuraava koulutus alkaa syksyllä 2024, voi ilmoittaa kiinnostuksen siihen laittamalla minulle sähköpostia. 

Tarvitsetko edullista majoitusta koulutuksen ajaksi? Kysy yöpymismahdollisuudesta sähköpostilla: studiohaave@gmail.com

PERUUTUSEHDOT & VAKUUTUKSET: Varausmaksua ei palauteta. Osallistumisen peruuttaminen 2kk ennen koulutuksen alkua on maksuton. Peruutus 1kk ennen koulutuksen alkua on 50% koulutuksen hinnasta ja tämän jälkeen koulutusmaksu maksetaan 100%. Maksun palautus vain lääkärintodistusta vastaan. Osallistujia ei ole vakuutettu erikseen järjestäjän toimesta, joten jokainen osallistuu koulutukseen omalla vastuulla. Suosittelemme tapaturmavakuutuksen ottamista. 

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan yinjoogamatkalle kanssamme!

Rakkaudella,

Eeva-Maria ja Sanna 

PALAUTETTA KOULUTUKSESTA: 

"Parasta on ollut itsensä äärelle pysähtyminen kokonaisvaltaisesti, uuden oppiminen ja uusiin ihmisiin tutustuminen." 

"Kokonaisuus on aivan loistava."

"Teistä näkee, että teette tätä suurella sydämellä ja vankalla ammattitaidolla." 

"Parasta on ollut yhteisöllisyys, turvallisuus ja ihanat joogat." 

"Helppo olla oma itsensä koulutuksessanne. Turvallisessa ja luottamuksen tilassa, minkä luotte on ollut vapauttavaa olla." 

"Studio Haave on aivan ihana paikka. Ihana tunnelma, tilat ei voi olla paremmat <3 "

"Parasta on ollut tietysti ihanat ihmiset, mutta sen lisäksi monet eri kulmat, joista yinjoogaa on lähestytty kurssin aikana. Todella monipuolisesti vinkkejä, miten voi lähteä syventämään omaa joogapolkua. Ja tottakai ihanat harjoitukset kurssipäivien alussa ja lopussa." 

"Olen iloinen, että lähdin tälle matkalle <3 Kiitos. Kiitos. Kiitos."

"Studio Haave on kaunis ja harmoninen joogasali. Viihtyisä ja kodikas. Lämmin energia." 

"Parasta on ollut yhteisöllisyys, turvallisuus ja ihanat joogat <3 " 

"Olette molemmat tosi ihania <3 Ehdottomasti haluaisin jatkossakin osallistua teidän kursseille. Kummallakin on oma tyylinsä, mutta täydennätte toisianne. Rauhallisuus, rakkaudellinen energia huokuu teistä molemmista."

"Opettajat ovat ammattitaitoisia, läsnäolevia, aitoja, hyväksyviä. Heidän opissaan on ollut helppo olla oma itsensä ja oppia uutta." 

"Koulutus on jo nyt antanut paljon - avannut ajatuksia, poistanut pelkoa ja häpeää, luoden tilaa uudelle." 

"Studio Haave on erityisen kaunis tila ja laadukkaat joogavälineet on iso plussa."

"Parasta on ollut harjoitusten pariin laskeutuminen, ihanat kouluttajat ja kurssikaverit."