KOULUTUS

Levon Yinjoogaohjaajakoulutus syksy 2024 (100h) 

Oletko unelmoinut omien yinjoogatuntien ohjaamisesta tai haluaisitko syventää omaa joogapolkuasi? Suosittu koulutus toteutuu jo kolmannen kerran - onko nyt sinun vuorosi? Lämpimästi tervetuloa mukaan Levon Yinjoogaohjaajakoulutukseen (100h). Koulutus alkaa elokuussa Studio Haaveessa Jyväskylässä. 

Tämä koulutus on sinulle, joka haluat ohjata omia yinjoogatunteja laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja juuri omalla persoonallasi. Tämä koulutus on myös sinulle, joka haluat syventää omaa yinjoogapolkuasi juuri itseäsi varten.

 Levon Yinjoogaohjaajakoulutus on kokemuksellinen matka kohti omaa opettajuutta. Tällä matkalla on lempeästi aikaa tutkailla, pohtia, kasvaa ja kehittyä. Koulutuksen opettajat tukevat jokaisen omaa kasvua yinjoogaohjaajaksi rakkaudella kannustaen. Koulutuksen yhtenä tärkeänä osana on myös taito ohjata rentoutuksia, hengitysharjoituksia, meditaatioita ja luoda monipuolisia yinjoogakokonaisuuksia. Pääset myös itse nauttimaan näistä ihanista harjoituksista koko koulutuksen ajan! Koulutus tuo elämääsi upean joogaryhmän, iloa, valoa ja kenties uusia ystäviä.

KOULUTUSPÄIVÄT: 

Koulutukseen sisältyy yhteensä 10 lähiopetuspäivää tunnelmallisessa Studio Haaveessa Jyväskylän keskustassa ja yksi etäkoulutuspäivä zoomin kautta. Sairaspoissaolon vuoksi voit olla mukana lähiopetuspäivässä zoomiin välityksellä, muuten on tärkeää osallistua jokaiseen koulutuspäivään paikan päällä. 

Kontaktipäivät ovat: 

pe-su 30.8.-1.9.

la-su 21.-22.9

la-su 26.-27.10.

etäpäivä zoomin kautta la 23.11.

pe-su 13.-15.12

Aikataulu koulutuspäivissä: 

perjantaisin klo 17-20.30

lauantaisin klo 9-18

sunnuntaisin klo 9-17

Koulutus sisältää myös itsenäisiä opiskelutehtäviä, opetusharjoittelun omalle pienryhmälle marraskuussa ja lopputyön. Yksi tärkeä osa koulutusta on oma yinjoogaharjoitus, jota syvennämme säännöllisellä omalla harjoittelulla koko koulutuksen ajan. Koulutuksesta saat Yinjoogaohjaajan pätevyyden (100h) ja todistuksen.

SISÄLTÖ:

- Yinjoogan tausta ja teoria, 5 elementin merkitys

- Yinjoogan tärkeimmät asanat, asanoiden avustus ja apuvälineet

- Turvallisen yinjoogaharjoituksen luominen 

- Kehon yksilöllinen liikelaajuus ja sen huomioiminen ohjauksessa

- Tuntien suunnittelu, rakenne, erilaiset teemat sekä monipuolisten tuntien & workshoppien ohjaus

- Ohjaajan oma persoonallisuus, äänenkäyttö ja ryhmän kannattelu

- Hengitys- ja läsnäoloharjoitukset

- Rentoutusharjoitusten ja meditaatioiden ohjaus

- Kehon energiakeskuskusten (Chakrojen) vaikutus hyvinvointiin ja siihen miten voimme yinjoogan avulla tasapainottaa chakroja

- Online joogatuntien suunnittelu & ohjaus

- Ohjaajan vastuu ja ammattietiikka

- Markkinointi ja hinnoittelu, joogayrittäjänä toimiminen

KENELLE? Koulutus sopii kaikenikäisille yinjoogasta kiinnostuneille, jotka haluavat syventää omaa joogapolkuaan. Koulutukseen osallistuvilla tulee olla jo omaa kokemusta joogan harjoittamisesta. Koulutuksesta saat valmiuden ohjata ammattitaitoisesti omia yinjoogaryhmiä juuri omana ainutlaatuisena itsenäsi. Voit osallistua koulutukseen myös oman joogapolun vahvistamiseksi ilman toimimista joogaohjaajana.  

HINTA: Koulutuksen hinta on 1599e (sis. alv 24%). Koulutuksen voi maksaa kuluitta 1-4 erässä (elokuu-marraskuu). Varausmaksu 150e maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova.

HINTA SISÄLTÄÄ: 

- 10 lähiopetuspäivää Studio Haaveessa ja 1 etäopetuspäivän
- Kattavan opetusmanuaalin sinulle valmiiksi tulostettuna
- Yinjoogaa kotona - online kurssin (arvo 49e)
- Laadukkaiden joogavälineiden käytön studiolla
- Etätehtävät, opetusharjoittelun ja lopputyön tarkistamisen
- Kahden opettajan kannustavan ja rakaudellisen tuen koko koulutuksen ajan
- Yhteisen whatsapp-ryhmän, jonka avulla pidämme helposti yhteyttä toisiimme koko koulutuksen ajan
- Valokuvauksen päätöskerralla joulukuussa. Tulet saamaan itsestäsi kauniin joogakuvan lahjaksi valokuvaajan ottamana.

- Todistuksen

Huom: Jos haluat opiskella syväntääksesi omaa yinjoogapolkuasi ilman toimimista ohjaajana, etkä tarvitse todistusta koulutuksesta, niin opetusharjoittelu ja lopputyö ovat vapaaehtoisia.

OPETTAJAT: Koulutuksen opettajina toimivat joogaopettajat ja hyvinvointialan yrittäjät Eeva-Maria Lepoaho ja Sanna Bjurström. Molempia ohjaajia yhdistää rakkaus joogaan ja pehmeä liikekieli. Studio Haave on Eeva-Marian ja Sannan yhteinen joogastudio Jyväskylän keskustassa. Studiolle on helppo saapua myös julkisilla kulkuvälineillä kauempaa ja kaikki tarvittavat joogavälineet löytyvät paikan päältä. 

Sanna on opiskellut joogaopettajaksi (RYT 295h) Kaisa Kärkkäisen Heartful yoga joogaopettajakoulutuksessa (RYT200h) sekä Anne Slåenin opissa lasten ja nuorten joogaopettajaksi (RYT 95h). Tämän lisäksi Sanna on tunnevyöhyketerapeutti, lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja (40op) sekä varhaiskasvatuksen opettaja (KK). Sanna on myös opiskellut Myofascia yinjoogaa. Joogatunneilla Sanna hyödyntää eri koulutuksistaan saamaa tietoa ja oppia monipuolisesti. Tutustu lisää Sannaan: www.sydamenpolku.fi

Eeva-Maria on opiskellut Joogaopettajaksi (250h) Kylli Kukkin Joogakoulu Shantissa Helsingissä ja syventänyt omaa joogaosaamistaan sen jälkeen kasvojooga- ja yinjoogakoulutusten parissa. Eeva-Maria on myös Sosionomi (AMK), energiahoitaja ja äänimaljahoitaja. Eeva-Marian tunneilla huomioidaan ihminen kokonaisvaltaisesti. 

KOULUTUKSESSA PAINOTAMME:

- Kokemuksellista oppimista

- Luovuutta

- Yhteisöllisyyttä

- Jakamista & kokemista yhdessä

- Jokaisen omaa persoonallista tapaa ohjata 

- Jokaisen vahvuuksien tukemista

- Rakkaudellista läsnäoloa

HAE MUKAAN KOULUTUKSEEN: Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla (studiohaave@gmail.com) koulutuksen opettajille, jossa kerrot:

- Miksi haluat mukaan koulutukseen?

- Millainen joogatausta sinulla on?

- Mitä jooga merkitsee sinulle? 

LISÄTIETOJA & ILMOITTAUTUMISET: studiohaave@gmail.com / Eeva-Maria ja Sanna. Ilmoittautuessa tarvitsemme seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero ja monessa erässä haluat maksaa koulutuksen. HUOM: vain 1 paikka on vapaana!

Paikkoja koulutukseen on rajoitetusti, sillä haluamme pitää ryhmän juuri sopivan kokoisena, jotta jokaisella on mahdollisuus yksilölliseen kohtaamiseen ja tarvittavaan tukeen omalle joogamatkalle. Ryhmässä on mahdollisuus tutustua toisiin ja saada myös ihania, uusia joogaystäviä elämään. 

PERUUTUSEHDOT & VAKUUTUKSET: Ilmoittautuminen on sitova. Osallistujia ei ole vakuutettu erikseen järjestäjän toimesta, jokainen osallistuu koulutukseen omalla vastuulla. Suosittelemme tapaturma- ja matkavakuutuksen ottamista.

Tuleeko sinulle kysyttävää? Laita meille rohkeasti viestiä!

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan yinjoogamatkalle kanssamme!

Rakkaudella,

Eeva-Maria ja Sanna 

PALAUTETTA KOULUTUKSESTA: 

"Kiitos ihanasta ja laadukkaasta koulutuskokonaisuudesta. Olette kohtaavia, lempeitä ja kaikki huomioonottavia kouluttajia."

"Sanat eivät riitä kertomaan, miten kiitollinen olen teille näistä opeista ja kokonaisuudesta. Teette molemmat tätä sydämellä. Suosittelisin tätä koulutuskokonaisuutta lämmöllä kaikille."

"Koulutuksen paras anti minulle oli itsetuntemuksen paraneminen, kaikki käytännön tieto ja ryhmän sekä ohjaajien tuki apuna omassa kasvamisessa. Rohkeus ryhtyä tekemään omaa juttua."

"Olen todella kiitollinen tästä kokemuksesta ja tulen ehdottomasti suosittelemaan koulutusta."

"Studio Haave on aivan ihana tila. Harmoninen ja tunnelmallinen tila, jonne saapuessa stressitasot laskeutuvat välittömästi."

"Monipuolinen opetus, matka itseeni. Oli upea myös tutustua uusiin ihmisiin ja saada lisää itseluottamusta."

"Olen saanut upeita oppeja ja oivalluksia, sellaisia asioita ja juttuja tullut vastaan, joita en tiennyt olevankaan."

"Parasta on ollut itsensä äärelle pysähtyminen kokonaisvaltaisesti, uuden oppiminen ja uusiin ihmisiin tutustuminen." 

"Kokonaisuus on aivan loistava."

"Erittäin ammattitaitoista opetusta ja kokonaisuus erinomaisesti suunniteltu. Tästä sai loistavat eväät tulevaisuuteen. Imin opettajien lempeää ja selkeää tapaa ohjata."

"Teistä näkee, että teette tätä suurella sydämellä ja vankalla ammattitaidolla." 

"Parasta oli sisällöllisesti kaikki oppi ja luottamuksen syntyminen omaan ohjaamiseen. Vahvistui, että tämä on itselle oikea juttu."

"Parasta on ollut yhteisöllisyys, turvallisuus ja ihanat joogat." 

"Olette ihania ja sydämellisiä, teillä on paljon tietotaitoa, mutta ennen kaikkea rakkaus omaan tekemiseen, joka huokuu kaikessa tekemisessä. Olette hyvä kaksikko." 

"Helppo olla oma itsensä koulutuksessanne. Turvallisessa ja luottamuksen tilassa, minkä luotte on ollut vapauttavaa olla." 

"Studio Haave on aivan ihana paikka. Ihana tunnelma, tilat ei voi olla paremmat "

"Parasta on ollut tietysti ihanat ihmiset, mutta sen lisäksi monet eri kulmat, joista yinjoogaa on lähestytty kurssin aikana. Todella monipuolisesti vinkkejä, miten voi lähteä syventämään omaa joogapolkua. Ja tottakai ihanat harjoitukset kurssipäivien alussa ja lopussa." 

"Olen iloinen, että lähdin tälle matkalle Kiitos. Kiitos. Kiitos."

"Studio Haave on kaunis ja harmoninen joogasali. Viihtyisä ja kodikas. Lämmin energia." 

"Parasta on ollut yhteisöllisyys, turvallisuus ja ihanat joogat" 

"Olette molemmat tosi ihania Ehdottomasti haluaisin jatkossakin osallistua teidän kursseille. Kummallakin on oma tyylinsä, mutta täydennätte toisianne. Rauhallisuus, rakkaudellinen energia huokuu teistä molemmista."

"Opettajat ovat ammattitaitoisia, läsnäolevia, aitoja, hyväksyviä. Heidän opissaan on ollut helppo olla oma itsensä ja oppia uutta." 

"Koulutus on jo nyt antanut paljon - avannut ajatuksia, poistanut pelkoa ja häpeää, luoden tilaa uudelle." 

"Studio Haave on erityisen kaunis tila ja laadukkaat joogavälineet on iso plussa."

"Parasta on ollut harjoitusten pariin laskeutuminen, ihanat kouluttajat ja kurssikaverit."