RETRIITIT

Hyvinvointiretriitit 

Heijastuksin järjestää suosittuja hyvinvointiretriittejä eri puolella Suomea. Retriittien ohjaus on Eeva-Marian sydämen työtä, ohjaajana Eeva-Maria on lempeä, turvallinen ja rakkaudellinen. Eeva-Maria haluaa luoda jokaiselle retriitille rakkaudellisen ilmapiirin ja upeat puitteet, jotta osallistujat saavat nauttia täysin retriitistä. 


Juuri Sinä ihana - Olet sydämellisesti tervetullut nauttimaan laadukkaasta ohjelmasta, kauniista puitteista ja voimaannuttavasta tunnelmasta Heijastuksin retriiteille!


VALON TAIKAA 2023 - LEMPEYDEN JOOGARETRIITTI 13.-15.1.2023

Haluatko ottaa vastaan vuoden 2023 vahvistaen omaa valoasi ja kuunnellen omaa sisimpääsi? Kaipaatko rentoutumista, lepoa ja voimannuttavien naisten seuraa? 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan Valon taikaa retriitille 13.-15.1.2023, jolloin unohdamme arjen kiireet ja saamme mahdollisuuden pysähtyä itsemme ja unelmiemme äärelle. Vietämme viikonlopun kauniissa ja ihanan tunnelmallisessa Paikka Pappilassa, joka sijaitsee rauhallisessa miljöössä Kinnulassa, Keski-Suomessa. 

OHJELMA
Viikonlopun aikana pääset nauttimaan monipuolisesta Sinua hemmottelevasta ohjelmasta:

  • Hoidamme kehoamme rentouttavalla Yin-joogalla ja lempeällä hatha-joogalla
  • Visioimme ja kirkastamme unelmiamme vuodelle 2023
  • Hellimme kasvoja kasvojoogan ja hemmottelevan kasvohieronnan avulla
  • Nautimme syvärentouttavasta äänimaljarentoutuksesta ja vapauttavasta rumpurentoutuksesta
  • Hiljennymme kauniissa luontomaisemassa ohjatun meditaation aikana
  • Vietämme ihanan saunaillan tunnelmallisella rantasaunalla sis. hemmottelutuotteet

Aloitamme viikonlopun perjantaina klo 17.30 majoittautumisella ja yhteinen ohjelma alkaa klo 18. Sunnuntaina nautimme yhteisen lounaan, jonka jälkeen lähdemme kotimatkalle noin klo 13.30.

Lauantai-iltana vietämme upean hemmotteluillan rantasaunan pehmeissä löylyissä. Mahdollisuus nauttia myös avantouinnin kehoa hoitavasta vaikutuksesta.

OHJAAJA: Retriitin lempeänä ja voimaannuttavana ohjaajana toimii joogaopettaja, äänimaljahoitaja ja hyvinvointialan yrittäjä Eeva-Maria Lepoaho. Eeva-Marian ohjaama jooga rohkaisee kuuntelemaan oman kehosi viestejä ja vahvistaa yhteyttä omaan sisimpääsi. Eeva-Maria on toteuttanut useita naisten retriittejä ja palaute Heijastuksin retriiteistä on ollut loistavaa. Voit lukea lisää palautteita Heijastuksin nettisivuilta. 

MISSÄ? Paikka Pappilassa on 100 vuotias vanha pappila, joka on restauroitu upeaksi juhla- ja retriittipaikaksi. Majoitus tapahtuu 2-3 hlö kauniissa huoneissa. Lakanat sekä pyyhe kuuluvat majoituksen hintaan. Matkaa Jyväskylästä on 160km, Oulusta 225km, Helsingistä 430km ja Kokkolasta 125km. Mahdollisuus myös yhteiskyyteihin. Tutustu ihanaan retriittipaikkaan: TÄSTÄ

HINTA:  Koko viikonlopun yhteishinta on 349e/hlö sisältäen ohjelman, majoituksen, ruokailut ja hemmottelusaunan. Ilmoittautuminen on sitova. Majoitus maksetaan Paikka Pappilalle. Ruokailujen osuus maksetaan suoraan ruokailujen järjestäjälle. Ohjelman osuus maksetaan Eeva-Marialle, mahdollisuus maksaa joogan osuus liikuntaeduilla.

PERUUTUS / VAKUUTUKSET: Ilmoittautuminen on sitova. Tarvittaessa voit siirtää oman paikkasi toiselle. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, suosittelen tapaturma- ja/tai matkavakuutuksen ottamista. Jokainen osallistuu retriitille omalla vastuulla. Matkavakuutus yleensä kattaa 100% kulut sairastumisen johdosta. 

Ilmoittaudu pian mukaan laittamalla viestiä: heijastuksin@gmail.com (nimi, osoite, puh + ruoka-allergiat). Paikkoja vapaana enää 1. 

KENELLE? Valon taikaa 2023 - Lempeä joogaretriitti sopii jokaiselle naiselle, joka on kiinnostunut omasta hyvinvoinnistaan. Kun haluat antaa aikaa itsellesi, voimaantua ja rentoutua - tämä viikonloppu on juuri Sinulle. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta, olet sydämellisesti tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet.  

Rakkaudella, 

Eeva-Maria 
Joogaopettaja
Äänimaljahoitaja
Hyvinvointialan yrittäjä

PALAUTETTA EEVA-MARIALLE

:"Eeva-Maria on ihana, säteilevä, turvallinen ja rakastava ohjaaja. Sinun ääntäsi on ihana kuunnella ohjauksissa. Ohjasit retriittiämme rakkaudella kuin lintuemo."

"Äänimaljarentoutus oli aivan taivaallinen. Olo oli vähintään ihmeellinen rentoutuksen jälkeen."

"Koko retriitti oli rakennettu todella hyvin! Todella monipuolinen ohjelma, mutta ei kuitenkaan liikaa mitään. Sun ohjaustapa on miellyttävä. Lempeys ja armollisuus huokuvat. On helppo olla. Osallistun uudelleen."

" Huomaa, että olet löytänyt kutsumuksesi Olet ihana, lämmin, sydämellinen. Kaikki huokuu ja säteilee läpi ja tuntuu aidolta."

"Olet Eeva-Maria lempeä ja valoisa ohjaaja. Olet oikean asian äärellä "

"Kiitos ihanasta ja voimaannuttavasta viikonlopusta."

"Oli selkeä ohjelma ja ohjelmasta huolimatta sai myös omaa aikaa. Ei ollut pakkoa mihinkään. Kaikki toimi hyvin ja sujui moitteettomasti."

"Ihana lempeä ja hyväksyvä tapa ohjata. Huomioonottava. Rauhallisuus ja läsnäolo koko Eeva-Maria olemuksessa on ihanaa."

"Meditaatiot olivat ihania. Pääsin Eeva-Marian johdattelemana sinne tyyneyden mereen, nollapisteeseen mihin mieleni ei usein pääse."

"Kiitos metsäjoogasta. Olo on kivuton, tasapainoinen ja todella hyvä. Osallistun varmasti uudelleen."

"Kiitos. Olet taitava, lempeä ohjaaja. Huomioit herkkyydelläsi kaikkia sopivalla tavalla."


"Olet ihanan lempeä ja hyvin kohtaava ote asiakkaisiin. Hyvin huomioit kaikki tarpeemme, ihana heittäytyä tällaiseen palveluun."


Haluaisitko saada lisätietoja?