RETRIITIT

Hyvinvointiretriitit 

Heijastuksin järjestää suosittuja hyvinvointiretriittejä eri puolella Suomea. Retriittien ohjaus on Eeva-Marian sydämen työtä, ohjaajana Eeva-Maria on lempeä, turvallinen ja rakkaudellinen. Eeva-Maria haluaa luoda jokaiselle retriitille lämpimän ilmapiirin ja upeat puitteet, jotta osallistujat saavat nauttia kokonaisvaltaisesti viikonlopusta. Eeva-Marian retriiteille uskaltaa osallistua hyvin myös itsekseen. 


Juuri Sinä ihana - Olet sydämellisesti tervetullut nauttimaan laadukkaasta ohjelmasta, kauniista puitteista ja voimaannuttavasta tunnelmasta Heijastuksin retriiteille!

VALON TAIKAA 2024 - LEMPEÄ JOOGARETRIITTI NAISILLE  12.-14.1.24 (TÄYNNÄ)

Haluatko ottaa vastaan vuoden 2024 vahvistaen omaa valoasi ja kuunnellen omaa sisimpääsi? Kaipaatko rentoutumista, lepoa ja voimannuttavien naisten seuraa? Olet lämpimästi tervetullut mukaan Valon taikaa retriitille 12.-14.1.2024, jolloin unohdamme arjen kiireet ja pysähdymme itsemme ja unelmiemme äärelle. Vietämme viikonlopun kauniissa ja ihanan tunnelmallisessa Paikka Pappilassa, joka sijaitsee rauhallisessa miljöössä Kinnulassa, Keski-Suomessa.

OHJELMA:

Viikonlopun aikana pääset nauttimaan monipuolisesta Sinua hemmottelevasta ohjelmasta:

- Hoidamme kehoamme rentouttavalla Yin-joogalla ja lempeällä hatha-joogalla
- Visioimme ja kirkastamme unelmiamme vuodelle 2024
- Hellimme kasvoja kasvojoogan ja hemmottelevan kasvohieronnan avulla
- Nautimme syvärentouttavasta äänimaljarentoutuksesta ja vapauttavasta rumpurentoutuksesta
- Hiljennymme luontomaisemassa ohjatun meditaation aikana
- Vietämme ihanan saunaillan tunnelmallisella rantasaunalla sis. hemmottelutuotteet

OHJAAJA:
Retriitin lempeänä ja voimaannuttavana ohjaajana toimii joogaopettaja, äänimaljahoitaja ja hyvinvointialan yrittäjä Eeva-Maria Lepoaho. Eeva-Marian ohjaama jooga rohkaisee kuuntelemaan oman kehosi viestejä ja vahvistaa yhteyttä omaan sisimpääsi. Eeva-Maria on toteuttanut useita naisten retriittejä ja työ naisten parissa on Eeva-Marian sydämen työtä. Voit lukea palautteita Eeva-Marian retriiteistä Heijastuksin nettisivuilta. 

MISSÄ?
Paikka Pappilassa on 100 vuotias vanha pappila, joka on restauroitu upeaksi juhla- ja retriittipaikaksi. Majoitus tapahtuu 2-3 hlö kauniissa huoneissa. Lakanat sekä pyyhe kuuluvat majoituksen hintaan. Matkaa Kinnulaan Jyväskylästä on 160km, Oulusta 225km, Helsingistä 430km ja Kokkolasta 125km. Mahdollisuus myös yhteiskyyteihin. Tutustu lisää upeaan retriittipaikkaan TÄSTÄ. 

HINTA:
EARLYBIRD-hinta 329e (voimassa 31.10. asti). Koko viikonlopun yhteishinta on 369e/hlö sisältäen ohjelman, majoituksen, ruokailut ja hemmottelusaunan. Ilmoittautuminen on sitova. Majoitus maksetaan Paikka Pappilalle ja ruokailujen osuus maksetaan suoraan ruokailujen järjestäjälle. Ohjelman osuus maksetaan Eeva-Marialle, mahdollisuus maksaa myös joogan osuus liikuntaeduilla (mainitse tästä ilmoittautuessa). 

PERUUTUS / VAKUUTUKSET
Ilmoittautuminen on sitova. Tarvittaessa voit siirtää oman paikkasi toiselle. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, suosittelen tapaturma- ja/tai matkavakuutuksen ottamista. Jokainen osallistuu retriitille omalla vastuulla. Matkavakuutus yleensä kattaa 100% kulut sairastumisen johdosta.

ILMOITTAUDU MUKAAN: heijastuksin@gmail.com (nimi, osoite, puh + ruoka-allergiat). HUOM: Retriitti on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

KENELLE? Valon taikaa 2024 - Lempeä joogaretriitti sopii jokaiselle naiselle, joka on kiinnostunut omasta hyvinvoinnistaan. Kun haluat antaa aikaa itsellesi, voimaantua ja rentoutua - tämä viikonloppu on juuri Sinulle. 

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta, olet sydämellisesti tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet!

Rakkaudella,
Eeva-Maria 

PALAUTETTA EEVA-MARIALLE:

"Suuri kiitos - todella täydellinen viikonloppu! Itselleni teki ihmeitä, näin lyhyessä ajassa."

"Eeva-Maria on ihana, säteilevä, turvallinen ja rakastava ohjaaja. Sinun ääntäsi on ihana kuunnella ohjauksissa. Ohjasit retriittiämme rakkaudella kuin lintuemo."

"Ohjelma oli todella monipuolinen ja ihana. Erilaisia kokemuksia sai sai tosi paljon. Oli riittävän väljä aikataulu, että sai levätä ja vain ollakin. Sai olla oma itsensä, ihanan fiiliksen loit retriittiin."

"Paikka Pappilassa on aivan mahtava, niin tunnelmallinen ja kaunis. Ruoka oli todella hyvää ja sitä oli riittävästi. Sauna oli kyllä aivan parasta!"

"Kiitos hienovaraisesta ohjauksesta, joka johti merkittäviin oivalluksiin ja muutoksiin."

"Ohjelma oli ihanan monipuolinen ja upea kokonaisuus.Eeva-Marian upeasti luoma tunnelma kaikkine pienine yksityiskohtineen oli järisyttävän hieno kokemus. Sain Eeva-Marian ohjauksessa vastauksia ja luottamusta elämään. Olet ihana!" 

"Olet ihanalla tavalla lempeä, salliva! Näkee, että teet sydämellä työtä."

"Paikka Pappilassa on upea, sielukas paikka. Tänne tekee mieli palata uudelleen. Ruoat ihania, oikeasti maistuvia, kiitos!"

"Äänimaljarentoutus oli aivan taivaallinen. Olo oli vähintään ihmeellinen rentoutuksen jälkeen."

"Koko retriitti oli rakennettu todella hyvin! Todella monipuolinen ohjelma, mutta ei kuitenkaan liikaa mitään. Sun ohjaustapa on miellyttävä. Lempeys ja armollisuus huokuvat. On helppo olla Osallistun uudelleen."

"Huomaa, että olet löytänyt kutsumuksesi Olet ihana, lämmin, sydämellinen. Kaikki huokuu ja säteilee läpi ja tuntuu aidolta."

"Ihana lempeä ja hyväksyvä tapa ohjata. Huomioonottava. Rauhallisuus ja läsnäolo koko Eeva-Maria olemuksessa on ihanaa."

"Meditaatiot olivat ihania. Pääsin Eeva-Marian johdattelemana sinne tyyneyden mereen, nollapisteeseen mihin mieleni ei usein pääse."

"Olet ihanan lempeä ja hyvin kohtaava ote asiakkaisiin. Hyvin huomioit kaikki tarpeemme, ihana heittäytyä tällaiseen palveluun."

Haluaisitko saada lisätietoja?