RETRIITIT

Hyvinvointiretriitit 

Heijastuksin järjestää suosittuja hyvinvointiretriittejä eri puolella Suomea. Retriittien ohjaus on Eeva-Marian sydämen työtä, ohjaajana Eeva-Maria on lempeä, turvallinen ja rakkaudellinen. Eeva-Maria haluaa luoda jokaiselle retriitille rakkaudellisen ilmapiirin ja upeat puitteet, jotta osallistujat saavat nauttia täysin retriitistä. 


Juuri Sinä ihana - Olet sydämellisesti tervetullut nauttimaan laadukkaasta ohjelmasta, kauniista puitteista ja voimaannuttavasta tunnelmasta Heijastuksin retriiteille!


VALOSSA - LEMPEÄ JOOGARETRIITTI NAISILLE 9.-11.6.2023

 Alkukesän taianomainen valo, naisten välinen yhteisöllisyys, rentouttava ohjelma, upeat puitteet ja herkullinen ruoka - tätä kaikkea tarjoaa sinulle Valossa - lempeä joogaretriitti naisille.

 Olet lämpimästi tervetullut mukaan Valossa - retriitille 9.-11.6.2023, jolloin unohdamme arjen kiireet ja pysähdymme itsemme ja oman hyvinvoinnin äärelle. Vietämme viikonlopun kauniissa ja ihanan tunnelmallisessa Paikka Pappilassa, joka sijaitsee rauhallisessa miljöössä Kinnulassa, Keski-Suomessa.

OHJELMA

 Viikonlopun aikana pääset nauttimaan monipuolisesta Sinua hemmottelevasta ohjelmasta: 

  • Hoidamme kehoamme rentouttavalla Yin-joogalla ja lempeällä hatha-joogalla
  • Iloitsemme yhdessä rennosta ja pirskahtelevaisesta kesäjoogasta ulkona
  • Hellimme kasvoja kasvojoogan ja hemmottelevan kasvohieronnan avulla
  • Nautimme syvärentouttavasta äänimaljarentoutuksesta ennen unille menoa ja vapauttavasta rumpurentoutuksesta ulkosalla, nuotion äärellä tunnelmoiden
  • Vietämme ihanan saunaillan tunnelmallisella riihisaunalla sis. hemmottelutuotteet
Aloitamme viikonlopun perjantaina klo 17.30 majoittumisella ja yhteinen ohjelma alkaa klo 18. Sunnuntaina nautimme yhteisen lounaan, jonka jälkeen lähdemme kotimatkalle noin klo 13.30. Lauantai-iltana vietämme upean hemmotteluillan rantasaunan pehmeissä löylyissä. Mahdollisuus myös uida virkistävässä joessa.

OHJAAJA: Retriitin lempeänä ja voimaannuttavana ohjaajana toimii joogaopettaja, äänimaljahoitaja ja hyvinvointialan yrittäjä Eeva-Maria Lepoaho. Eeva-Marian ohjaama jooga rohkaisee kuuntelemaan oman kehosi viestejä ja vahvistaa yhteyttä omaan sisimpääsi. Eeva-Maria on toteuttanut useita naisten retriittejä ja palaute Heijastuksin retriiteistä on ollut loistavaa. 

MISSÄ? Paikka Pappilassa on 100 vuotias vanha pappila, joka on restauroitu upeaksi juhla- ja retriittipaikaksi. Majoitus tapahtuu 2-3 hlö kauniissa huoneissa pappilassa tai tunnelmallisissa, suloisissa kesäaitoissa pihassa (alennus hinnasta). Mainitse ilmoittautuessa kummasta majoituksesta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Lakanat sekä pyyhe kuuluvat majoituksen hintaan. Matkaa Jyväskylästä on 160km, Oulusta 225km, Helsingistä 430km ja Kokkolasta 125km. Mahdollisuus myös yhteiskyyteihin. Tutustu ihanaan retriittipaikkaan: TÄSTÄ

HINTA: Koko viikonlopun yhteishinta on 359e/hlö sisältäen ohjelman, majoituksen, ruokailut ja hemmottelusaunan. EARLYBIRD-hinta 319e/hlö voimassa 30.3. asti. Huom: majoittuminen tunnelmallisissa ja suloisissa kesäaitoissa EARLYBIRD hinta vain 309e/hlö. Ilmoittautuminen on sitova. Majoitus maksetaan Paikka Pappilalle ja ruokailujen osuus maksetaan suoraan ruokailujen järjestäjälle. Ohjelman osuus maksetaan Eeva-Marialle, mahdollisuus maksaa joogan osuus myös liikuntaeduilla.

PERUUTUS / VAKUUTUKSET: Ilmoittautuminen on sitova. Tarvittaessa voit siirtää oman paikkasi toiselle. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, suosittelen tapaturma- ja/tai matkavakuutuksen ottamista. Jokainen osallistuu retriitille omalla vastuulla. Matkavakuutus yleensä kattaa 100% kulut sairastumisen johdosta. 

Ilmoittaudu pian mukaan laittamalla viestiä: heijastuksin@gmail.com (nimi, osoite, puh + ruoka-allergiat). Paikkoja on rajoitetusti ja edellinen retriitti tuli täyteen nopeasti. 

KENELLE? Valossa - Lempeä joogaretriitti sopii jokaiselle naiselle, joka on kiinnostunut omasta hyvinvoinnistaan. Kun haluat antaa aikaa itsellesi, voimaantua ja rentoutua - tämä viikonloppu on juuri Sinulle. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta, olet sydämellisesti tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet!

Naurua, iloa, valoa ja sisäistä loistoa - siitä on yhteinen viikonloppumme tehty!

Rakkaudella, 

Eeva-Maria 

PALAUTETTA EEVA-MARIALLE

"Suuri kiitos - todella täydellinen viikonloppu! Itselleni teki ihmeitä, näin lyhyessä ajassa."

"Eeva-Maria on ihana, säteilevä, turvallinen ja rakastava ohjaaja. Sinun ääntäsi on ihana kuunnella ohjauksissa. Ohjasit retriittiämme rakkaudella kuin lintuemo."

"Ohjelma oli todella monipuolinen ja ihana. Erilaisia kokemuksia sai sai tosi paljon. Oli riittävän väljä aikataulu, että sai levätä ja vain ollakin. Sai olla oma itsensä, ihanan fiiliksen loit retriittiin."

"Paikka Pappilassa on aivan mahtava, niin tunnelmallinen ja kaunis. Ruoka oli todella hyvää ja sitä oli riittävästi. Sauna oli kyllä aivan parasta!"

"Kiitos hienovaraisesta ohjauksesta, joka johti merkittäviin oivalluksiin ja muutoksiin."

"Ohjelma oli ihanan monipuolinen ja upea kokonaisuus.Eeva-Marian upeasti luoma tunnelma kaikkine pienine yksityiskohtineen oli järisyttävän hieno kokemus. Sain Eeva-Marian ohjauksessa vastauksia ja luottamusta elämään. Olet ihana!" 

"Olet ihanalla tavalla lempeä, salliva! Näkee, että teet sydämellä työtä."

"Paikka Pappilassa on upea, sielukas paikka. Tänne tekee mieli palata uudelleen. Ruoat ihania, oikeasti maistuvia, kiitos!"

"Äänimaljarentoutus oli aivan taivaallinen. Olo oli vähintään ihmeellinen rentoutuksen jälkeen."

"Koko retriitti oli rakennettu todella hyvin! Todella monipuolinen ohjelma, mutta ei kuitenkaan liikaa mitään. Sun ohjaustapa on miellyttävä. Lempeys ja armollisuus huokuvat. On helppo olla Osallistun uudelleen."

"Huomaa, että olet löytänyt kutsumuksesi Olet ihana, lämmin, sydämellinen. Kaikki huokuu ja säteilee läpi ja tuntuu aidolta."

"Ihana lempeä ja hyväksyvä tapa ohjata. Huomioonottava. Rauhallisuus ja läsnäolo koko Eeva-Maria olemuksessa on ihanaa."

"Meditaatiot olivat ihania. Pääsin Eeva-Marian johdattelemana sinne tyyneyden mereen, nollapisteeseen mihin mieleni ei usein pääse."

"Olet ihanan lempeä ja hyvin kohtaava ote asiakkaisiin. Hyvin huomioit kaikki tarpeemme, ihana heittäytyä tällaiseen palveluun."

Haluaisitko saada lisätietoja?